Filmele regizate de F. Gary Gray

  • F. Gary Gray

    F. Gary Gray

    54 de ani
    Data nașterii: 17.07.1969
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Lift (2024)

    Jaf în zbor

    Un hoț profesionist și echipa lui vor să dea lovitura supremă: să fure aur de 500 de milioane USD dintr-un seif aflat la bordul unui avion, la 12.000 de metri înălțime.

    Regia: F. Gary Gray
    52 6
    5.5
  • Men in Black IV (2019)

    Bărbații în negru: Internațional

    Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

    Regia: F. Gary Gray
    267 39
    5.6
  • The Fate of the Furious (2017)

    Furios și Iute 8

    În noul capitol din cea mai îndrăgită serie din toate timpurile, Furios și Iute 8, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi

    Regia: F. Gary Gray
    446 45
    6.6
  • Producția biografică Straight Outta Compton descrie ascensiunea trupei de hip hop N.W.A. din California - alcătuită din nume ajunse celebre, precum Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E și MC Ren - și succesul fulminant al acesteia în industria muzicală.

    Regia: F. Gary Gray
    19 3
    7.8
  • Law Abiding Citizen (2009)

    Cetățeanul care respecta legea

    La 10 ani după ce soția și fiica i-au fost ucise brutal, Clyde Shelton se întoarce pentru a scoate dreptatea de la procurorul care instrumentase cazul ucigașilor.

    Regia: F. Gary Gray
    95 2
    7.4
  • Be Cool (2005)

    Fii șmecher

    In aceasta continuare a succesului Get Shorty / Un mafiot la Hollywood, Chili Palmer (John Travolta) se implica in industria muzicala. In scena mai apar o crima, mai multi mafioti si un bodyguard homosexual care vrea sa devina cantaret.

    Regia: F. Gary Gray
    15 0
    5.6
  • A Man Apart (2003)

    Un om aparte

    Sean (Vin Diesel) si partnerul sau Demetrius s-au ridicat de pe strazile periculoase ale Los Angeles si acum lucreaza impreuna ca agenti DEA, ducand un razboi ce dureaza de 7 ani pentru a anihila puternica retea de droguri de la granita mexicana.

    Regia: F. Gary Gray
    32 0
    6.0
  • The Italian Job (2003)

    Jaful în stil italian

    Planul era fără cusur... misiunea fusese îndeplinită perfect... scăpaseră fără nicio problemă. Singurul pericol pe care nu-l luase în calcul Charlie îl reprezenta chiar unul dintre oamenii săi.

    Regia: F. Gary Gray
    84 1
    7.0
  • The Negotiator (1998)

    Negociatorul

    Negociatorul lui F.Gary Gary nu este o fictiune. Personajul a existat in realitate si a fost angajat al FBI, dar felul in care il portretizeaza maestrul Samuel L. Jackson face dintr-un personaj puternic o adevarata legenda.

    Regia: F. Gary Gray
    36 1
    7.3
  • Set It Off (1996)

    Gangsteri... la feminin!

    Stony (Jada Pinkett), Cleo (Queen Latifah), Frankie (Vivica Fox) si Tisean (Kimberly Elise) sunt patru prietene de culoare din L.A. care au in comun saracia si imposibilitatea de a-si indeplini visele din cauza sistemului absurd. Stony ar vrea...

    Regia: F. Gary Gray
    9 1
    6.9
  • Friday (1995)

    Vineri

    Craig (Ice Cube) si Smokey (Chris Tucker) sunt doi tineri din Los Angeles aflati intr-o permanenta cautare de bani pentru distractii. Filmul incepe cu o zi obisnuita din viata lor, o dupa-amiaza de vineri, in care, ca de obicei, cei doi tineri...

    Regia: F. Gary Gray
    27 1
    7.2