Filmele regizate de Fatih Akin

  • Fatih Akin

    Fatih Akin

    50 de ani
    Data nașterii: 25.08.1973
    Locul nașterii: Hamburg, Deutschland
  • The Golden Glove (2019)

    Mănușa de aur

    Plasat la începutul anilor '70, The Golden Glove este povestea unui criminal în serie care bagă spaima în locuitorii orașului Hamburg.

    Regia: Fatih Akin
    7 1
    6.7
  • In the Fade (2017)

    În întuneric

    Viața Katjei se destramă când soțul ei și fiul lor sunt uciși într-un atac cu bombă. Apropiații îi oferă tot sprijinul, dar căutarea continuă a autorilor atacului și a motivelor din spatele acestei crime absurd complică doliul Katjei.

    Regia: Fatih Akin
    47 7
    7.1
  • Goodbye Berlin (2016)

    Rămas bun, Berlin

    O vacanță de vară deprimantă se transformă într-o aventură a maturizării după ce un adolescent pleacă într-o excursie cu tipul capricios recent sosit în oraș.

    Regia: Fatih Akin
    1 0
    6.9
  • The Cut (2014)

    Tăietura

    După ce a fost închis ani de zile de autoritățile turcești, tânărul fierar armean Nazaret află că cele două fiice ale sale încă trăiesc. Devine obsedat să le găsească

    Regia: Fatih Akin
    4 0
    6.2
  • Soul Kitchen (2009)

    Taverna Soul Kitchen

    Zinos are numai ghinioane. E părăsit de iubită, clienții restaurantului său îi boicotează chef-ul și are dureri de spate. Lucrurile încep să se miște când bucătăria localului începe să fie apreciată, dar pentru inima lui Zinos parcă nu există leac!

    Regia: Fatih Akin
    6 0
    7.2
  • New York, I Love You (2008)

    Noule York, Te iubesc

    O antologie îndrăzneață, proiectul cinematografic New York, I Love You prezintă altoirea a mai multe povești de dragoste petrecute în una dintre cele mai iubite metropole ale lumii: New York

    Regia: Yvan Attal, Fatih Akin, Randall Balsmeyer
    6 0
    6.2
  • The Edge of Heaven (2007)

    De cealaltă parte

    Cand tatal sau o aduce acasa pe Yeter, o prostituata, si arata ca ar vrea ca femeia sa locuiasca acolo, Nejat e nemultumit. Cu toate acestea, tanarul incepe sa o placa pe Yeter cand afla cum aceasta se chinuie sa-si intretina fiica ramasa in Turcia.

    Regia: Fatih Akin
    3 0
    7.7
  • Crossing the Bridge: The Sound of Istanbul (2005)

    Vedere de pe pod: Sunetul Istanbulului

    Fatih Akin (Head On) ne poarta prin diversitatea muzicala a Istanbulului, un oras considerat puntea dintre Est si Vest. Veti dansa – din buric.

    Regia: Fatih Akin
    1 0
    7.8
  • Visions of Europe (2004)

    Revelații Europene

    Berlinale 2005 Forum. Un compendiu de filme scurte despre percepția asupra Uniunii Europene și a lărgirii acesteia. 24 de regizori europeni prezintă diferite state ale UE și în mod evident "diferite" percepții ale Uniunii Europene însăși.

    Regia: Fatih Akin, Šarūnas Bartas, Barbara Albert
    0 0
    5.8
  • Head-On (2004)

    Cu capul înainte

    De la moartea iubitei sale soții, Cahit, un german de origine turcă, dependent de cocaina și alcool, duce o viață mizerabilă strângând paharele într-un club de rock din Hamburg. Pe jumătate intenționat, într-o noapte, el intră cu mașina în zid....

    Regia: Fatih Akin
    15 1
    7.9
  • In July (2000)

    Regia: Fatih Akin
    2 0
    7.6
  • Regia: Fatih Akin
    3 0
    7.2