Filmele regizate de Francis Veber

  • Francis Veber

    Francis Veber

    86 de ani
    Data nașterii: 28.07.1937
    Locul nașterii: Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, France
  • A Pain in the Ass (2008)

    Pacostea

    O prietenie neobisnuita si improbabila se formeaza intre un asasin platit si un tip cu tendinte suicidale, amandoi cazati din motive diferite la acelasi hotel.

    Regia: Francis Veber
    0 0
    5.3
  • The Valet (2006)

    Dublura

    Surprins de paparazzi cu Elena, amanta sa, un stralucitor topmodel, multimilionarul Pierre Levasseur incearca sa evite un divort catastrofal scornind o mare minciuna. El ii justifica sotiei ca cea de-a treia persona care apare in fotografie este...

    Regia: Francis Veber
    8 0
    6.6
  • Ruby & Quentin (2003)

    Ciocu' mic!

    O comedie de actiune minunata, in regia lui Francis Weber, in care tonul este totusi serios, iar crima apare si ea in primele minute. Un tip dur, cu stil laconic, Ruby (Jean Reno) jefuieste o camioneta cu bani de la un alt hot,„baiat rau”, Vogel...

    Regia: Francis Veber
    38 1
    7.1
  • The Closet (2001)

    Dulapul

    Francois Pignon lucreaza pe post de contabil la o fabrica de cauciucuri si este pe cale sa fie concediat. Pentru a preveni acest lucru, noul sau vecin vine cu o idee originala, aceea de a imprastia un zvon ca Francois este homosexual.

    Regia: Francis Veber
    5 0
    7.0
  • Le Dîner de cons (1998)

    La cină cu un gogoman

    Rafinatul si, in egala masura, infatuatul publicist de meserie si farseur prin vocatie Pierre Brochant, participa in fiecare joi, la ora cinei, la un bizar concurs ritualic la care sunt invitati toti prietenii sai excentrici.

    Regia: Francis Veber
    16 0
    7.6
  • The Jaguar (1996)

    Jaguarul

    Un saman din Africa de Sud soseste la Paris pentru o campanie de publicitate si in holul hotelului il intalneste pe Francois Perrin, de persoana caruia pare a fi foarte interesat, desi acesta este un pierde vara in ochii tuturor celorlalti.

    Regia: Francis Veber
    15 1
    6.0
  • Three Fugitives (1989)

    Trei fugari

    In ziua eliberarii sale, dupa cinci ani de inchisoare si 14 jafuri de banci, Lucas se indreapta spre o banca pentru a-si deschide un cont, in care sa depuna bruma de bani castigata in spalatoria puscariei.

    Regia: Francis Veber
    19 1
    6.2
  • The Fugitives (1986)

    Fugarii

    Iesit din inchisoare, Lucas e decis sa devina om cinstit. Dar planurile lui sunt date peste cap de fatala intalnire cu Francois. Incercand sa atace o banca, pentru a obtine banii necesari cresterii fiicei sale, Francois il ia pe Lucas ostatic....

    Regia: Francis Veber
    8 0
    7.0
  • The ComDads (1983)

    Tații

    Tristan Martin, un adolescent de 17 ani, fuge de acasa, spre disperarea mamei sale, Christine. Pentru a-l regasi, aceasta trimite pe urmele lui pe doi dintre fostii ei iubiti, lasandu-i sa creada, pe fiecare in parte, ca ar fi tatal baiatului.

    Regia: Francis Veber
    7 0
    6.9
  • La chèvre (1981)

    Ghinionistul

    Fiica unui magnat dispare in conditii misterioase intr-o tara din America Centrala, iar bogatasul este dispus sa cheltuiasca oricat pentru a o gasi. Cand orice speranta pare pierduta, apare in cadru celebrul detectiv François Perrin.

    Regia: Francis Veber
    27 1
    7.3
  • The Toy (1976)

    Jucăria

    "Un jurnalist aflat in somaj este fortat sa accepte capriciile cele mai extravagante ale fiului patronului sau, a carui "jucarie" devine, reusind astfel, in final, sa transforme mentalitatea rasfatatului copil." - Dictionnaire des films - 1995...

    Regia: Francis Veber
    7 0
    7.4