Filmele regizate de François Girard

  • François Girard

    François Girard

    61 de ani
    Data nașterii: 12.01.1963
    Locul nașterii: St-Felicien, Quebec, Canada
  • The Song of Names (2019)

    Cântecul numelor uitate

    Tim Roth și Clive Owen joacă într-o poveste cu acțiunea împărțită pe două continente de-a lungul a mai bine de jumătate de secol. Sub dezvăluirile muzicale uimitoare și pulsante ale filmului, ard groaza unui război și sufletele pierdute în istorie.

    Regia: François Girard
    24 1
    6.5
  • Hochelaga, Land of Souls (2017)

    Hochelaga, pământul sufletelor

    O dramă care se întinde de-a lungul a opt secole de istorie. Când o buclă în timp se deschide pe un stadion de fotbal din Montreal, prezentul și trecutul orașului încep să se intersecteze.

    Regia: François Girard
    1 0
    6.5
  • Boychoir (2014)

    Corul de băieți

    Stet, un orfan de 11 ani, ajunge la o școală de băieți după moartea mamei sale. El se trezește într-o luptă a orgoliilor cu un profesor care vede un talent unic în Stet

    Regia: François Girard
    3 0
    6.7
  • Silk (2007)

    Drumul mătăsii

    După ce, din cauza unui virus, îşi pierde rezerva Africană de viermi de mătase, un negustor căsătorit devenit contrabandist porneşte într-o călătorie către Japonia, de unde îşi poate reface stocul.

    Regia: François Girard
    14 0
    5.8
  • The Red Violin (1998)

    Vioara roșie

    La Montreal, o faimoasa vioara marca Nicolo Bussotti, cunoscuta si sub numele de "vioara rosie", este scoasa la licitatie. Pe parcursul licitatiei sunt inserate momente care vorbesc despre crearea acestei viori in secolul XVII in Italia si despre...

    Regia: François Girard
    Oscar-uri:
    13 0
    7.6