Filmele și serialele regizate de Frank Darabont

  • Frank Darabont

    Frank Darabont

    65 de ani
    Data nașterii: 28.01.1959
    Locul nașterii: Montbéliard, Doubs, France
  • Mob City (2013)

    Orașul mafiei

    „Mob City” ne prezintă orașul Los Angeles așa cum este el: casa starurilor de cinema, dar și orașul mafiei, căci Los Angeles este prins între polițiștii puternici și corupți și mafia determinată să transforme orașul în Vestul Sălbatic.

    Scenariul: Frank Darabont
    9 0
    7.4
  • The Walking Dead (2010)

    The Walking Dead: Invazia zombi

    Într-o lume terorizată de zombi, poliţistul Rick Grimes încearcă să se scoată pe sine şi pe ceilalţi câţiva supravieţuitori din dezordinea post-apocaliptică dezlănţuită în lume

    Scenariul: Frank Darabont
    2292 66
    8.1
  • The Mist (2007)

    Negura

    După o furtună violentă, artistul David Drayton și locuitorii unui mic oraș sunt victimele atacului unor creaturi înfricoșătoare, camuflate de o bizară ceața extrem de densă.

    Regia: Frank Darabont
    51 4
    7.1
  • The Majestic (2001)

    Maiestuosul

    Peter Appleton (Jim Carrey) este un tanar scenarist ambitios. El are o viata implinita: a facut un prim film de succes, are o iubita, o cariera in ascensiune. Cand totul ii merge atat de bine, ceva din trecutul lui ii da viata peste cap.

    Regia: Frank Darabont
    2 0
    6.9
  • The Green Mile (1999)

    Culoarul Morții

    Un film semnat de Frank Darabont (Inchisoarea ingerilor) si mega scriitorul Stephen King despre incapacitatea omului de a lua decizii definitive in caz de crima. Executia este aproape. Condamnatul la moarte este sau nu vinovat?

    Regia: Frank Darabont
    91 2
    8.6
  • The Shawshank Redemption (1994)

    Închisoarea îngerilor

    Deși declară că este nevinovat, Andy Dufresne este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea soției și a amantului acesteia. Andy va pune la cale un ingenios plan de evadare, dar și de pedepsire a tiranicului director al închisorii.

    Regia: Frank Darabont
    135 0
    9.3
  • Buried Alive (1990)

    Îngropat de viu

    Clint este un soț iubitor și muncitor, însă soția lui -Joanna - îl înșală cu un doctor. Aceștia plănuiesc să îl omoare pentru a încasa banii pe asigurare, însă otrava pe care i-o administrează nu are efectul scontat. Din fericire, sicriul în care...

    Regia: Frank Darabont
    11 0
    6.4