Filmele regizate de Frank Oz

  • Frank Oz

    Frank Oz

    79 de ani
    Data nașterii: 25.05.1944
    Locul nașterii: Hereford, Herefordshire, England, UK
  • Regia: Frank Oz
    1 0
    8.2
  • Death at a Funeral (2007)

    Decedat la înmormântare

    Un haos total se crează când un bărbat încearcă să dezvăluie un secret întunecat cu privire la tatăl decedat de curând al unei familii britanice disfuncționale.

    Regia: Frank Oz
    10 0
    7.3
  • The Stepford Wives (2004)

    Neveste perfecte

    O privire subversivă şi comică către societatea de consum şi către perfecţionism aruncă filmul Neveste perfecte. El subliniază ce înseamnă să fii uman în antiteză cu o microsocietate perfectă localizată într-un orăşel idilic şi parcă pictat.

    Regia: Frank Oz
    12 2
    5.3
  • The Score (2001)

    Scor final

    Nick este pregatit sa se retraga din lumea raufacatorilor. Va locui impreuna cu prietena sa si se va concentra in derularea propriei afaceri legitime: un club de jazz in Montreal. Dar Max, partenerul sau de afaceri, are alte planuri pentru el.

    Regia: Frank Oz
    39 1
    6.8
  • Bowfinger (1999)

    Cățelul detectiv

    Bowfinger, un producător ce vrea să realizeze o capodoperă cu numai 2.000 de dolari în buzunar, își pune, cu inventivitate, protagonistul în diferite situații care mai de care mai „horror”.

    Regia: Frank Oz
    13 3
    6.5
  • In & Out (1997)

    Este sau nu este?

    Elevii lui Howard Brackett sunt uimiti. Chiar e adevarat ca profesorul lor preferat este homosexual? Nu poate fi homosexual caci tocmai este pe punctul de a se casatori, si apoi... el preda teatru si... ii plac atat de mult albumele Barbrei Streisand

    Regia: Frank Oz
    10 1
    6.4
  • The Indian in the Cupboard (1995)

    Indianul din dulap

    Un baietel de noua ani primeste de ziua lui un indian din plastic, un dulap si o cheita. Astfel se trezeste in plina aventura: indianul prinde viata si ii devine cel mai bun prieten.

    Regia: Frank Oz
    2 0
    6.0
  • HouseSitter (1992)

    Simte-te ca acasă

    Un tanar arhitect remarca intr-un bar din Boston o chelnerita cu care petrece o noapte. A doua zi, ea se instaleaza in vila din oraselul natal al barbatului si li se recomanda tuturor, chiar parintilor lui, drept sotia acestuia.

    Regia: Frank Oz
    25 0
    6.2
  • What About Bob? (1991)

    Ce-i cu Bob?

    Psihiatrul Leo Marvin are de ce sa fie multumit: e celebru, a scos de curand o carte, iar viata de acasa este minunata. Se pregateste sa plece in vacanta cu familia, dar apare un nou pacient: Bob. Odata cu noul venit, viata doctorului se va...

    Regia: Frank Oz
    12 0
    7.0
  • Dirty Rotten Scoundrels (1988)

    Ticăloșii

    Un escroc stilat si un marunt artist american specializat in inselatorii fac un pariu. Cel care reuseste sa stoarca 50.000 de dolari de la prima femeie pe care o intalnesc, castiga, iar celalalt trebuie sa paraseasca orasul.

    Regia: Frank Oz
    30 1
    7.4
  • Little Shop of Horrors (1986)

    Prăvălia groazei

    Legenda spune ca in timpul eclipselor totale de Luna se petrec tot felul de lucruri stranii. Un astfel de fenomen are loc undeva in America. Aparitia unei plante inofensive la prima vedere se dovedeste a fi o adevarata catastrofa!

    Regia: Frank Oz
    2 1
    7.1
  • The Dark Crystal (1982)

    Cristalul întunecat

    Cu omie de ani în urma, Cristalul întunecat a fost deteriorat si astfel a început o era a haosului. Acum, momentul conjuncției celor trei sori se apropie. Daca cristalul nu este vindecat, stapânirea maleficilor skeks va dura vesnic.

    Regia: Frank Oz, Jim Henson
    14 2
    7.1