Filmele regizate de Fred Schepisi

 • Fred Schepisi

  Fred Schepisi

  84 de ani
  Data nașterii: 26.12.1939
  Locul nașterii: Melbourne, Victoria, Australia
 • Words and Pictures (2013)

  Cuvinte și imagini

  Jack (Clive Owen) e profesor de literatura, fost scriitor, pe care problemele cu alcoolul l-au facut sa-si piarda credibilitatea. Dina (Juliette Binoche) e o pictorita talentata, fortata sa-si tempereze avantul din cauza artritei.

  Regia: Fred Schepisi
  8 0
  6.6
 • The Eye of the Storm (2011)

  Centrul furtunii

  Elizabeth Hunter a fost o femeie frumoasa si autoritara, care s-a casatorit cu un barbat bogat din inalta societate australiana, ducand o existenta promiscua si exercitand un control tiranic asupra celor doi copii ai sai pe nume Basil si Dorothy.

  Regia: Fred Schepisi
  4 2
  6.0
 • It Runs in the Family (2003)

  În familie

  Un film a cărui distribuție prezintă trei generații ale dinastiei Douglas, It Runs in the Family este povestea complicată a unei familii disfuncționale din New York și a tentativelor lor amuzante, ridicole sau emoționante de reconciliere.

  Regia: Fred Schepisi
  2 0
  5.5
 • Last Orders (2001)

  Ultima dorință

  Jack Dodd, un macelar londonez, care si-a trait viata boem, inconjurat de prieteni, moare asa cum a si trait, cu un zambet larg pe fata si cu ochii la o cursa de cai unde a pariat... cu bani imprumutati.

  Regia: Fred Schepisi
  5 1
  6.9
 • Fierce Creatures (1997)

  Creaturi Fioroase

  Willa are șansa de a conduce o gradină zoologică din Marwood, Anglia. Ca să facă impresie bună patronului, Willa face un proiect de transformare a grădinii zoologice într-un zgomotos parc de distracții menit să aducă grămezi de bani.

  Regia: Robert Young, Fred Schepisi
  8 0
  6.4
 • I.Q. (1994)

  O comedie romantică în care Einstein nu apare sub chipul veşnicului profesor distrat, ci a unui Cupidon hotărât să-şi înfigă săgeţile în cine trebuie, fiind convins că în dragoste ritmul bătăilor inimii e mai important decât teoria relativităţii

  Regia: Fred Schepisi
  14 0
  6.2
 • Six Degrees of Separation (1993)

  Șase diferențe fundamentale

  Paul (Will Smith) este un fost puscarias caruia ii face o deosebita placere sa petreaca cat mai mult timp in compania oamenilor bogati. Intr-o zi, el nimereste in casa sotilor Kittredge, negustori de obiecte de arta extrem de scumpe.

  Regia: Fred Schepisi
  7 0
  6.8
 • Mr. Baseball (1992)

  Dl. Baseball

  Jack, jucator de baseball american, este angajat intr-o echipa japoneza. Dar odata ajuns in Japonia, necazurile se tin lant. Diferentele de cultura si legatura sentimentala cu o fata, care se dovedeste a fi fiica sefului sau, ii vor complica viata.

  Regia: Fred Schepisi
  1 0
  6.0
 • The Russia House (1990)

  Casa Rusia

  Dupa o vizita in Rusia, un editor britanic este contactat de serviciile secrete deoarece o rusoaica pe nume Katya dorea sa-i inmaneze un manuscris, care continea secrete militare ale Rusiei.

  Regia: Fred Schepisi
  15 0
  6.1
 • A Cry in the Dark (1988)

  Un țipăt în noapte

  Este zguduitoarea poveste a unei mame al carui copil este ucis in urma unui atac animal, iar femeia ajunge sa fie acuzata ca ea este vinovata de asasinarea propriei fetite. Pelicula plasata la inceputul anilor 80, este inspirata de realitate,...

  Regia: Fred Schepisi
  4 1
  6.9
 • Roxanne (1987)

  Ecranizare moderna a piesei franceze Cyrano De Bergerac, scrisa de Edmond Rostand. Spre deosebire de varianta originala, actiunea nu mai e plasata in Franta sec. 17, iar Cyrano e inlocuit cu Charlie, seful pompierilor dintr-o localitate din Colorado.

  Regia: Fred Schepisi
  7 1
  6.6
 • Plenty (1985)

  Regia: Fred Schepisi
  4 0
  6.0
 • Iceman (1984)

  Omul zăpezilor

  Stanley, doctor în antropologie, descoperă corpul înghețat al unui bărbat preistoric care a reușit să supraviețuiască descompunerii. Acum, echipa lui trebuie să decidă ce trebuie făcut cu omul preistoric (Iceman). Stanley este nevoit să-l...

  Regia: Fred Schepisi
  11 1
  6.1
 • Barbarosa (1982)

  Regia: Fred Schepisi
  5 0
  6.4