Filmele regizate de Fyodor Bondarchuk

  • Fyodor Bondarchuk

    Fyodor Bondarchuk

    59 de ani
    Data nașterii: 09.05.1964
    Locul nașterii: Moscow, USSR
  • Invasion (2020)

    Invazia

    După căderea unei navei extraterestre, au trecut trei ani. Catastrofa a transformat viața fetei din Chertanovo și ne-a schimbat pentru totdeauna viziunea asupra universului. Se pare că acesta a fost cel mai mare test pentru noi toți.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    82 15
    5.6
  • Attraction (2017)

    Atracția

    În Moscova a fost doborât un obiect neidentificat, posibil de origine extraterestră. Un comitet special încearcă să ia legătura cu “oaspeții”.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    61 8
    5.6
  • Stalingrad (2013)

    Intriga lungmetrajului rusesc se bazează pe "o poveste de dragoste dramatică, pe fondul unei mari bătălii". Acțiunea are loc în 1942, când trupele germane au ocupat malul fluviului Volga

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    37 7
    5.7
  • Film realizat dupa romanul omonim al fratilor Strugatzkie. Actiunea se petrece in 2157. In una din misiuni Maxim aterizeaza fortat pe suprafata planetei Saraksh si in cateva minute nava sa este distrusa, iar el este luat prizonier de niste mutanti.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    3 0
    5.0
  • Dark Planet (2008)

    Anul 2157. Pilotii pamanteni strabat universul in lung si-n lat, Maxim Kamerrer fiind unul din ei. In una din misiuni, el aterizeaza fortat pe suprafata planetei Saraksh si imediat nava sa este distrusa, iar el este facut prizonier de niste mutanti.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    5 0
    5.1
  • 9th Company (2005)

    A 9-a Companie

    Filmul este un memorial colectiv adus in cinstea acelor tineri care nu au ajuns la maturitate si care au murit in muntii Afganistanului, Ceceniei si Abhaziei.

    Regia: Fyodor Bondarchuk
    19 5
    7.1