Filmele regizate de Gary Fleder

  • Gary Fleder

    Gary Fleder

    58 de ani
    Data nașterii: 19.12.1965
    Locul nașterii: Norfolk, Virginia, USA
  • Homefront (2013)

    Homefront: Orașul fără legi

    Un fost agent de la divizia antidrog este, în același timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetița lui într-un orășel aparent liniștit, în care legea este însă dictată de un cartel.

    Regia: Gary Fleder
    64 1
    6.5
  • The Express (2008)

    Expresul

    Drama biografica ce urmareste viata si activitatea jucatorului de fotbal american Ernie Davis, care a devenit un simbol al miscarii de emancipare a negrilor din America anilor '60. El a schimbat modul in care fanii privesc sportivii de culoare.

    Regia: Gary Fleder
    1 0
    7.2
  • Runaway Jury (2003)

    Juriul fugar

    In Biloxi, Mississippi, un proces cu o miza de sute de milioane de dolari, in care sint implicate marile companii producatoare de arme demareaza fara nimic spectaculos. Dar misterele nu intirzie sa se acumuleze si-i denatureaza enigmatic cursul...

    Regia: Gary Fleder
    23 0
    7.1
  • Don't Say a Word (2001)

    Nicio vorbă

    Psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru în meseria sa, are o sotie frumoasã si o fiicã încântãtoare. Într-o zi, un coleg îl roagã sã consulte o tânãrã, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta îi relateazã o istorie complicatã si misterioasã.

    Regia: Gary Fleder
    22 2
    6.3
  • Impostor (2001)

    Impostorul

    Anul 2079. De peste 10 ani, pamantul se afla in razboi cu fortele extraterestre. Spencer Olham este un savant apreciat aflat in slujba guvernului, a carui ultima inventie este in masura sa salveze planeta.

    Regia: Gary Fleder
    20 1
    6.1
  • Kiss the Girls (1997)

    Sărutul care ucide

    Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari...

    Regia: Gary Fleder
    37 1
    6.6
  • Things to Do in Denver When You're Dead (1995)

    Ce să faci în Denver după moarte

    Jimmy este un fost gangster simpatic și de treabă. Deși s-a retras din "activitate", fostul lui șef mafiot îl pune să amenințe un tânăr pe care vrea să-l țină departe de Denver. Pentru că plata e bună, Jimmy consimte.

    Regia: Gary Fleder
    11 0
    6.7