Filmele regizate de Gary Nelson

  • Gary Nelson

    Gary Nelson

    Data nașterii: 06.10.1934
    Decedat: 25.05.2022 (87 de ani)
  • Get Smart, Again! (1989)

    Intoarcerea agentului Smart

    Maxwell Smart si casnica lui sotie - Agent 99 - fac echipa cu „inimosul" robot Hymie pentru a salva lumea. Malefica organizatie KAOS, considerata anihilata, a revenit in forta cu o lovitura de proportii planetare: membrii ei l-au rapit pe celebrul...

    Regia: Gary Nelson
    3 0
    6.1
  • Allan Quatermain and the Lost City of Gold (1987)

    Allan Quatermain si misterul orasului de aur

    Insotit de fermecatoarea sa logodnica, de un batran razboinic si de un autoproclamat clarvazator, Quatermain se va aventura pe un drum plin de pericole pentru a descoperi Orasul Pierdut si pentru a-i invinge pe conducatorii sai malefici.

    Regia: Gary Nelson
    23 2
    4.5
  • Murder in Three Acts (1986)

    Crimă în trei acte

    Asistentul lui Hercule Poirot, Hastings, se decide sa-l scoata din biroul sau prafuit in care isi scrie memoriile si sa-l invite la o petrecere, la care majoritatea invitatilor sunt pritenii lui. Lumea este foarte colorata, un actor, o scriitoare,...

    Regia: Gary Nelson
    8 0
    6.2
  • Nighthawks (1981)

    Soimi în noapte

    Politistul DaSilva (Sylvester Stallone) este pasionat de munca pe care o face zi de zi atat de tare incat lasa uitarii problema promovarii. Astfel ca atunci cand el si partenerul lui sunt transferati reactioneaza destul de ostil.

    Regia: Bruce Malmuth, Gary Nelson
    18 0
    6.3
  • The Black Hole (1979)

    Gaura neagră

    O misiune spaţială găseşte în apropierea unei uriaşe găuri negre o navă crezută pierdută la bordul căreia se află numai roboţi şi o singură fiinţă umană: dr. Hans Reinhardt, care a elaborat un plan nebunesc de pătrundere în interiorul găurii negre.

    Regia: Gary Nelson
    8 2
    5.9
  • Freaky Friday (1977)

    Regia: Gary Nelson
    2 0
    6.3