Filmele regizate de Gary Ross

  • Gary Ross

    Gary Ross

    67 de ani
    Data nașterii: 03.11.1956
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Ocean's Eight (2018)

    Ocean's 8: Jaf cu clasă

    Debbie este genială în planificarea de infracțiuni, dar pentru a-și etala cu adevărat măiestria ea plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei Met din New York. Pentru lovitură, însă, are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe.

    Regia: Gary Ross
    217 40
    6.3
  • Free State of Jones (2016)

    Prețul libertății

    În timpul Războiului Civil American, curajosul fermier Newt Knight sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor.

    Regia: Gary Ross
    31 1
    6.9
  • The Hunger Games (2012)

    Jocurile foamei

    Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului, în fiecare an e organizat un concurs sadic și sângeros - Jocurile Foamei.

    Regia: Gary Ross
    85 4
    7.2
  • Seabiscuit (2003)

    Cursa Secolului

    POVESTEA UNEI CURSE CARE A DEVENIT LEGENDA. Este povestea care a inspirat o natiune intreaga... si a fost la un pas de a nu se intampla. Este povestea unei natiuni a carei vise fusesera spulberate... si a oamenilor care au avut incredere si au...

    Regia: Gary Ross
    13 0
    7.3
  • Pleasantville (1998)

    Doi adolescenţi se trezesc într-un sitcom al anilor '50 unde nu se întâmplă nimic niciodată. Cei doi devin Bud şi Mary-Sue. Totul este alb negru, hainele sunt diferite, iar noii părinţi perfecti. Tinerii vor încerca să scape din această lume stranie.

    Regia: Gary Ross
    11 2
    7.5