Filmele regizate de Gavin Hood

  • Gavin Hood

    Gavin Hood

    60 de ani
    Data nașterii: 12.05.1963
    Locul nașterii: Johannesburg, South Africa
  • Official Secrets (2019)

    Secrete oficiale

    Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale.

    Regia: Gavin Hood
    105 7
    7.3
  • Eye in the Sky (2016)

    Eye In The Sky: Războiul Dronelor

    Colonelul Katherine Powell (Helen Mirren) aude că un coleg a fost ucis de grupul terorist Al-Shabaab. De la sediul Northwood ea începe să conducă o misiune de a captura liderii extremiști ai grupului care urmează să se întâlnească în Nairobi, Kenya.

    Regia: Gavin Hood
    25 1
    7.3
  • Ender's Game (2013)

    Jocul lui Ender

    Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham. Un nou atac e însă iminent, iar Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător.

    Regia: Gavin Hood
    54 2
    6.6
  • X-Men Origins: Wolverine (2009)

    Originile oamenilor X: Wolverine - Omul lup

    Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seria X-Men, are parte de propriul său film. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier.

    Regia: Gavin Hood
    89 1
    6.5
  • Rendition (2007)

    Transfer de captivi

    Cand un barbat de origine egipteana suspectat de terorism dispare in timpul unui zbor cu avionul, sotia sa face totul pentru a descoperi ce s-a intamplat. In acelasi timp, un analist CIA este fortat sa mediteze asupra moralitatii slujbei sale.

    Regia: Gavin Hood
    12 1
    6.8
  • Tsotsi (2005)

    Sase zile din viata unui borfas din Johanessburg, capitala Africii de Sud. Acesta ataca o femeie si-i fura masina, pentru a descoperi mai tarziu ca pe bangheta din spate a automobilului se afla un nou-nascut. In loc sa-l abandoneze, Tsotsi se...

    Regia: Gavin Hood
    Oscar-uri:
    5 1
    7.2