Filmele regizate de George C. Wolfe

  • George C. Wolfe

    George C. Wolfe

    69 de ani
    Data nașterii: 23.09.1954
    Locul nașterii: Frankfort, Kentucky, USA
  • Rustin (2023)

    Activistul Bayard Rustin a înfruntat rasismul și homofobia, ajutând la schimbarea istorică a drepturilor civile prin orchestrarea marșului spre Washington din 1963.

    Regia: George C. Wolfe
    1 1
    6.5
  • Chicago, 1927. O sesiune de înregistrări. Tensiunile dintre Ma Rainey (Viola Davis), ambițiosul ei trompetist (Chadwick Boseman) și managerii albi, hotărâți s-o controleze pe legendara ”Mamă a Bluesului”, cresc.

    Regia: George C. Wolfe
    Oscar-uri:
    18 0
    6.9
  • The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017)

    Viața nemuritoare a Henriettei Lacks

    Filmul spune povestea unui mame sărace din Baltimore care a murit de cancer în 1951, la vârsta de 31 de ani, și ale cărei celule canceroase au fost folosite pentru cercetări care au dus la descoperiri medicale fără precedent.

    Regia: George C. Wolfe
    5 2
    6.4
  • You're Not You (2014)

    Nu ești tu

    Kate, o pianistă desăvârșită, este diagnosticată cu o boală incurabilă și o angajează pe Bec să aibă grijă de ea. Cele două formează o legătură puternică și fiecare va fi inspirată de cealaltă să-și trăiască viața la intensitate maximă.

    Regia: George C. Wolfe
    9 2
    7.3
  • Nights in Rodanthe (2008)

    Nopți în Rodanthe

    Adrienne se retrage in Rodanthe pentru a avea grija temporar de hanul unor prieteni. Aici spera sa gaseasca linistea, departe de familia sa disfunctionala. Imediat ce Adrienne ajunge la han, o furtuna se apropie si un strain se cazeaza.

    Regia: George C. Wolfe
    13 0
    6.0