Filmele regizate de George Clooney

  • George Clooney

    George Clooney

    62 de ani
    Data nașterii: 06.05.1961
    Locul nașterii: Lexington, Kentucky, USA
    Oscaruri:
  • Regia: George Clooney
    7 0
    6.9
  • The Tender Bar (2021)

    Dulcele bar

    Regia: George Clooney
    57 2
    6.7
  • The Midnight Sky (2020)

    Cerul de la miezul nopții

    Plasat într-o lume post-apocaliptică, The Midnight Sky urmărește aventurile lui Augustine, un om de știință din Arctica, și ale unui astronaut aflat la bordul navei spațiale Aether, care încearcă să revină pe Terra.

    Regia: George Clooney
    65 11
    5.7
  • Suburbicon (2017)

    Suburbicon este o comunitate din suburbie, linistita si fericita, cu gradini si case ingrijite. Dar linistea aparenta ascunde o realitate tulburatoare. Gardner Logde va trebui sa supravietuiasca celor mai violente si decadente parti ale orasului.

    Regia: George Clooney
    63 20
    5.8
  • The Monuments Men (2014)

    Eroii monumentelor

    În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, într-o cursă contra cronometru în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din istorici de artă și-au riscat viețile pentru a preveni distrugerea a mii de ani de artă.

    Regia: George Clooney
    29 3
    6.1
  • The Ides of March (2011)

    Ziua trădătorilor

    Un tânăr director de comunicare lucrează pentru un candidat la președinție cu ascensiune rapidă. Pe parcursul campaniei, tânărul idealist cade pradă trădărilor și altor trucuri murdare ale politicienilor rivali mai experimentați

    Regia: George Clooney
    13 2
    7.1
  • Leatherheads (2008)

    Jocuri murdare

    Filmul spune povestea proprietarului unei echipe de fotbal care incearca sa convinga un student foarte priceput intr-ale balonului rotund sa se alature echipei sale. Lucrurile se complica cand unul dintre ei se indragosteste de logodnica celuilalt.

    Regia: George Clooney
    4 0
    6.0
  • Good Night, and Good Luck. (2006)

    Noapte bună și noroc!

    La inceputul anilor '50, amenintarea comunismului a creat o atmosfera de paranoia in Statele Unite, iar senatorul Joseph McCarthy din Wisconsin a exploatat din plin aceste temeri. Reporterul CBS Edward R. Murrow si producatorul sau, Fred Friendly,...

    Regia: George Clooney
    11 1
    7.4
  • Confessions of a Dangerous Mind (2002)

    Confesiunile unei minți periculoase

    Povestea unui vestit om de televiziune care duce o viață dublă: ziua este prezentator TV, iar noaptea asasin CIA. La apogeul carierei sale în televiziune, el a fost recrutat de către CIA și pregătit să devină agent sub acoperire.

    Regia: George Clooney
    24 10
    7.0