Filmele regizate de George Gallo

 • George Gallo

  George Gallo

  67 de ani
  Data nașterii: 01.01.1956
  Locul nașterii: Port Chester, New York, USA
 • Regia: George Gallo
  73 14
  4.5
 • Vanquish (2021)

  Noaptea răzbunării

  Regia: George Gallo
  31 6
  2.9
 • The Comeback Trail (2020)

  O schemă de milioane

  Max Barber, un producător de film uns cu toate alifiile, are o datorie imensă la temutul mafiot Reggie Fontaine, după ce ultimul său film e o catastrofă la box-office. Acum, miza e chiar viața lui, așa că îi vine în minte o schemă.

  Regia: George Gallo
  49 10
  5.7
 • The Poison Rose (2020)

  Trandafirul otrăvitor

  Inspirat de filmul clasic noir, „The Poison Rose” îl are ca actor principal pe John Travolta, în rolul lui Carson Phillips, o fostă vedetă de fotbal devenit detectiv particular, care decide sa ajute o doamnă aflată în dificultate.

  Regia: George Gallo, Francesco Cinquemani
  86 18
  4.8
 • Povestea unei mostenitoare retrase intr-un apartament din Manhattan, care va trebui sa-si infrunte temerile in momentul in care un detectiv apare sa investigheze o crima care a avut loc in apartamentul vecin, si in care s-a mutat un nou cuplu.

  Regia: George Gallo
  5 0
  5.9
 • Middle Men (2009)

  Rețeaua de sexualizare

  Un om de afaceri construiește prima companie de facturare online, ce se ocupă exclusiv cu divertismentul pentru adulți. Personajul se găsește aflat în mijlocul unui vârtej plin de starlete, gangsteri ruși, agenți federali și teroriști internaționali.

  Regia: George Gallo
  7 0
  6.8
 • My Mom's New Boyfriend (2008)

  Mama are un nou iubit

  Cand noul prieten al mamei sale este banuit ca face parte dintr-un banda internationala de hoti, Henry, un tanar agent federal, trebuie sa-si spioneze mama si sa raporteze totul superiorilor.

  Regia: George Gallo
  22 1
  5.2
 • Local Color (2006)

  Culoarea vieții

  Un talentat, dar problematic tânăr student la arte se împrietenește cu un alcoolic geniu al picturii care pare să fi intors spatele nu numai artei, ci și vieții. Deși, la început, relația celor doi apare ca superficială, tânărul se dovedește...

  Regia: George Gallo
  1 0
  6.8
 • Double Take (2001)

  Cască ochii că o-ncurci

  Cam cum ar fi sa cazi "din lac in put". O excelenta comedie de actiune "impanata cu traficantii mexicani, agenti FBI, urmariri si bineinteles femei frumoase.

  Regia: George Gallo
  11 1
  5.4
 • Trapped in Paradise (1994)

  Prinși în Paradis

  Bill Firpo a reusit sa nu mai incalce legea, dar nu se poate opune fratilor lui, inteligentul Dave si cleptomanul Alvin. Cei trei gasesc o banca asa de usor de jefuit, incat nu se pot abtine s-o faca. Singura problema e ca trebuie sa plece din...

  Regia: George Gallo
  11 1
  5.9
 • 29th Street (1991)

  Strada 29

  In pofida ghinionului sau, Frank pare cel mai norocos om din lume. Aceasta e povestea adevarata a unui om care castiga 6 milioane de dolari la Loteria Nationala. Incepe sa-si spuna povestea vietii, care se dovedeste a fi cu suisuri si coborasuri.

  Regia: George Gallo
  1 0
  7.2