Filmele regizate de George Miller

  • George Miller

    George Miller

    79 de ani
    Data nașterii: 03.03.1945
    Locul nașterii: Chinchilla, Queensland, Australia
  • Three Thousand Years of Longing (2022)

    3000 de ani de dorință

    Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) este mulțumită de viață și privește lumea cu un scepticism sănătos. În ciuda acestui fapt, ea întâlnește un Djinn (Idris Elba) care îi oferă trei dorințe în schimbul eliberării lui. Aceasta este o problemă,...

    Regia: George Miller
    139 27
    6.7
  • Mad Max: Fury Road (2015)

    Mad Max: Drumul furiei

    Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă solitudinea. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, condus de implacabila Imperator Furiosa. Grupul va deveni ţinta unui tiran convins că a fost prădat.

    Regia: George Miller
    Oscar-uri: x 6
    140 7
    8.1
  • Happy Feet Two (2011)

    Happy Feet 2: Mumble Dansează Din Nou

    Mumble și Gloria au acum un pui, Erik, care încearcă neîncetat să-și găsească abilitățile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă pericole negândite le amenință specia și toți trebuie să se unească și să danseze pentru a se salva

    Regia: George Miller, Gary Eck, David Peers
    11 0
    5.8
  • Happy Feet (2006)

    Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator

    In tara pinguinilor imperiali, unde fiecare are nevoie de un cantec de suflet pentru a-si atrage perechea se intampla o tragedie: se naste un pinguin care nu poate canta. Mambo, fiul lui Memphis si al Normei, e cel mai prost cantaret din lume.

    Regia: Judy Morris, George Miller, Warren Coleman
    Oscar-uri:
    13 0
    6.4
  • Babe: Pig in the City (1998)

    Noile aventuri ale lui Babe în oraș

    Filmul urmareste evolutia lui Babe, Ferdy si Dna Hoggettt, porniti intr-o cruciada impotriva marelui oras si care reusesc sa-si faca prieteni din dusmani, sa stranga suficienti bani pentru a salva ferma si sa uneasca doua universuri intr-unul singur.

    Regia: George Miller
    8 0
    5.8
  • Lorenzo's Oil (1993)

    Lorenzo

    La 7 ani, Lorenzo incepe sa prezinte simptome ciudate, iar dupa o multime de analize medicale, parintii sai, Augusta si Michaela, afla ca fiul lor sufera de o boala foarte rara, o degenerare a creierului.

    Regia: George Miller
    10 1
    7.3
  • The Witches of Eastwick (1987)

    Vrăjitoarele din Eastwick

    Alex, Jane și Suki sunt trei femei plictisite din New England care viseaza la un bărbat misterios care să le satisfacă toate dorințele. Daryl Van Horne, un individ putred de bogat, se mută în oraș - și corespunde perfect speranțelor celor trei

    Regia: George Miller
    15 0
    6.5
  • Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

    Mad Max: Cupola Tunetului

    Max (Mel Gibson) descinde de aceasta data in orasul Bartertown. El nimereste in mijlocul unui adevarat razboi declansat intre conducatorii orasului: Auntu Entity (Tina Turner) pe de-o parte si perechea Master-Blaster pe de alta parte.

    Regia: George Miller, George Ogilvie
    57 1
    6.2
  • Twilight Zone: The Movie (1983)

    Zona crepusculară: Filmul artistic

    Inspirat dupa popularul Film serial de televiziune cu acelasi nume, filmul de lung-metraj dezvolta unele dintre cele mai incitante episoade ale acestuia. Structurat in patru parti, fiecare dispunand de un alt regizor, pelicula reuseste sa adune...

    Regia: John Landis, Joe Dante, George Miller
    17 3
    6.4
  • Mad Max 2 (1981)

    Mad Max 2: Războinicul șoselelor

    Actiunea se petrece in Mad Max 2 cativa ani dupa moartea sotiei si copilului sau cand fostul ofiter de politie Max (Mel Gibson), devenit un calator singuratic, rataceste prin salbaticiile Australiei. O Australie devastata de un razboi nuclear.

    Regia: George Miller
    49 0
    7.6
  • Mad Max (1979)

    Într-un viitor post-apocaliptic, într-un peisaj dezolant, în care puținii supraviețuitori sunt terorizați de bande motorizate, Max simte că trebuie să-și răzbune nu numai familia, ci pe toate victimele, și se transformă în justițiar.

    Regia: George Miller
    43 2
    6.8