Filmele regizate de Gérard Krawczyk

  • Gérard Krawczyk

    Gérard Krawczyk

    70 de ani
    Data nașterii: 17.05.1953
    Locul nașterii: Paris, France
  • L'auberge rouge (2007)

    Hanul roșu

    Ne aflăm în Franța la sfârșitul secolului XIX. Hanul Crouteux este o prezență misterioasă în mijlocul sălbăticei munților Pirinei. Gazdele ciudatului stabiliment sunt Martin (Christian Clavier) și Rose (Josiane Balasko). Ei îl pun pe fiul...

    Regia: Gérard Krawczyk
    2 0
    5.9
  • Taxi 4 (2007)

    Un criminal belgian, cautat in toate Europa, este prins de politia din Marsilia, unde trebuie pazit timp de cateva ore, inainte de transferarea lui intr-o inchisoare din Congo. Din nefericire, politistul Emilian este pacalit de criminal.

    Regia: Gérard Krawczyk
    41 0
    5.6
  • Fanfan (2003)

    Într-o țărișoară simpatică numită Franța, pe la mijlocul secolului 18, oamenii erau fericiți. Femeile erau mai mult sau mai puțin ușuratice, iar bărbații își vedeau de sportul preferat: războiul, singurul sport în care oamenii de rând aveau un rol.

    Regia: Gérard Krawczyk
    11 0
    5.7
  • Taxi 3 (2003)

    A treia parte a filmului ne prilejuieste o reintalnire cu taxi-ul extraordinar si cu o incredibila urmarire pe partia de ski... cu taxiul!

    Regia: Gérard Krawczyk
    38 1
    5.8
  • Wasabi (2001)

    Un polițist cu capsa pusă

    Hubert (Jean Reno) e un inspector de politie ce adoptă metode de investigare dure, desi are inimă de aur. După ce îl bate măr pe fiul prefectului, ia o vacantă. Apoi primeste un telefon si un notar îi dă o veste despre Miko, o femeie din trecutul lui

    Regia: Gérard Krawczyk
    35 4
    6.6
  • Taxi 2 (2000)

    Taxi 2 - Operațiunea Ninja

    Ambasadorul Japoniei face o vizita oficiala in Marsilia pentru a vedea cu ochii lui strategia politiei locale in lupta cu bandele organizate. Din pacate, insa, pe timpul vizitei, el este rapit de un grup de banditi care lucrau pentru mafia japoneza.

    Regia: Gérard Krawczyk
    35 0
    6.5
  • L'été en pente douce (1987)

    Kuuman kesän varjossa

    Regia: Gérard Krawczyk
    2 0
    6.6