Filmele regizate de Gérard Pirès

  • Gérard Pirès

    Gérard Pirès

    81 de ani
    Data nașterii: 31.08.1942
    Locul nașterii: Paris, Ile-de-France, France
  • Sky Fighters (2005)

    In timpul evenimentului aeronautic Farnborough un Mirage 2000 dispare in mijlocul demonstratiei. Armata franceza ii trimite pe capitanii Antoine Marchelli si Sebastien Vallois pentru a survola Marea Nordului in zona de unde Mirage a disparut de pe...

    Regia: Gérard Pirès
    5 0
    5.7
  • Double zéro (2004)

    Agenții Zero-Zero

    Will El e Marele Brun și are un farmec irezistibil cu toate că n-a avut niciodată vreo iubită. Trăiește într-o lume imaginară și se visează în pielea lui James Bond. Din fericire, partenerul lui, Ben, îl va ajuta să-și depășească complexul de...

    Regia: Gérard Pirès
    0 0
    4.0
  • Riders (2002)

    Jaful

    O gasca de spargatori jefuieste bancile folosind snowboard-uri si skate-uri si tot felul de alte sporturi extreme. Acum, insa, in afara politiei, pe urmele lor se afla si mafia, iar gluma incepe sa se ingroase.

    Regia: Gérard Pirès
    4 1
    5.4
  • Taxi (1998)

    Daniel fostul baiat cu pizza, este acum taximetrist... cam vitezoman. Masina lui este foarte puternica si cind trezeste caii putere de sub capota masinii lui, nici macar radarele politiei nu il mai intercepteaza.

    Regia: Gérard Pirès
    45 0
    7.0
  • The Probability Factor (1976)

    Factorul de probabilitate

    Sătul de reproşurile soţiei sale cicălitoare, ajuns la capătul puterilor, Fred ia o decizie radicală: s-o reducă definitiv la tăcere. Folosindu-şi cunoştinţele de informatician, el aplică scrupulos datele statistice.

    Regia: Gérard Pirès
    1 0
    5.6
  • Erotissimo (1969)

    Erotism

    Annie Girardot se aventureaza de asta data si pe taramul comediei sexy intruchipand cu aplomb o extravaganta sotie cu surplus de fantezie.

    Regia: Gérard Pirès
    0 0
    5.4