Filmele regizate de Gil Junger

  • Gil Junger

    Gil Junger

    69 de ani
    Data nașterii: 07.11.1954
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Think Like a Dog (2020)

    Fă ce-ar face câinele!

    Un experiment științific al unui pusti în vârstă de 12 ani se sfarseste cu o legătură telepatică a acestuia cu câinele său. Duo-ul își folosește perspectivele diferite asupra vieții pentru a depăși comic complicațiile de acasa si de la scoala.

    Regia: Gil Junger
    24 3
    5.2
  • Teen Spirit (2011)

    Spiritul adolescenței

    Filmul spune povestea lui Amber, o fată populară și foarte răutăcioasă, care moare electrocutată inaintea balului, însă nu-i este permis să ajungă în rai decât dacă promite să o ajute pe cea mai puțin populară fată din liceu să ajungă regina balului.

    Regia: Gil Junger
    4 0
    5.4
  • Caitlin este o stea de cinema cam petrecareata. Intr-o noapte se ineaca cu o maslina dintr-un pahar de vodka, moare si devine fantoma. Are misiunea de a o avertiza pe Sloan, o femeie frumoasa si cu o cariera de invidiat, de greselile pe care le face.

    Regia: Gil Junger
    3 0
    5.4
  • Beauty & the Briefcase (2010)

    Dragoste la costum

    Lane Daniels este o jurnalistă de modă împlinită, a cărei viața se schimba colosal după publicarea articolului "Carieră și dragoste" în revista Cosmo.

    Regia: Gil Junger
    6 3
    5.4
  • My Fake Fiancé (2009)

    Logodnicul meu fals

    Jennifer este o tânără independentă, aparent neinteresată de o relație sentimentală. Vince este un cuceritor cu o mare datorie la jocuri de noroc. În ciuda faptului că nu se suportă, decid să se căsătorească pentru a împărți cadourile primite in dar.

    Regia: Gil Junger
    5 2
    6.3
  • Nate și Lloyd au ieșit din laborator și au nimerit într-o zonă în care n-au ce căuta.

    Regia: Gil Junger
    4 0
    4.9
  • If Only (2004)

    Doar dacă

    Dupa ce prietena sa, Samantha, moare intr-un accident la scurt timp dupa ce ei se cearta si aproape se despart, Ian Wyndham incearca sa reinvie ziua in speranta de a schimba cursul evenimentelor care au dus la moartea iubitei lui.

    Regia: Gil Junger
    26 2
    7.0
  • Black Knight (2001)

    Cavalerul Negru

    In urma unei lovituri la cap, un angajat al Parcului de Distractii Medieval, se trezeste aruncat ca prin minune in Anglia secolului 14. De aici aventurile si momentele comice incep sa se tina lant.

    Regia: Gil Junger
    32 1
    4.9
  • 10 Things I Hate About You (1999)

    10 lucruri pe care le urăsc la tine

    Conform tatălui lor, Bianca nu poate ieși din casă decât dacă este însoțită de sora ei, Kat. Bianca și colegii pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească. Dar joaca lor este luată de Kat în serios.

    Regia: Gil Junger
    44 3
    7.3