Filmele regizate de Gillian Armstrong

  • Gillian Armstrong

    Gillian Armstrong

    73 de ani
    Data nașterii: 18.12.1950
    Locul nașterii: Melbourne, Victoria, Australia
  • Death Defying Acts (2007)

    Houdini: ultimul magician

    In cadrul turneului sau din Marea Britanie din 1926, maestrul evadarilor Harry Houdini se indragosteste de o clarvazatoare scotiana. Aceasta, ajutata de fiica ei, incearca sa-l ghideze pe Houdini in timpul unui numar magic extrem de periculos.

    Regia: Gillian Armstrong
    12 0
    5.8
  • O tanara scotianca se alatura Rezistentei Franceze in timpul celui de-al doilea razboi mondial cu scopul de a-l gasi si a-l salva pe prietenul ei, pilot de avion al Fortelor Royale Franceze Aeriene, pierdut undeva prin Franta.

    Regia: Gillian Armstrong
    8 0
    6.4
  • Oscar and Lucinda (1997)

    Oscar și Lucinda

    In Anglia anilor 1800 il intalnim pe Oscar (Palph Fienne), un tanar preot Anglican, inadaptabil si surghiunit de propria-i familie. Lucinda, o tanara bogata, de origine australiana vrea sa construiasca o biserica din sticla.

    Regia: Gillian Armstrong
    7 1
    6.5
  • Little Women (1994)

    Fiicele doctorului March

    Adaptare a romanului semnat de Louisa May Alcott, filmul "Fiicele doctorului March" spune povestea a patru surori crescute de mama lor, în timp ce tatăl luptă pe front, în armata Unionistă

    Regia: Gillian Armstrong
    10 2
    7.3
  • My Brilliant Career (1979)

    Cariera mea strălucitoare

    Desi provine dintr-o familie saraca, Sybylla isi doreste sa devina orice: actrita, pianista, scriitoare, dar nicidecum o obscura nevasta de fermier. Sperand ca fiica ei isi va schimba gandurile, mama o trimite la bunica. Aici, Sybylla se va...

    Regia: Gillian Armstrong
    5 0
    7.1