Filmele regizate de Giuseppe Tornatore

  • Giuseppe Tornatore

    Giuseppe Tornatore

    67 de ani
    Data nașterii: 27.05.1956
    Locul nașterii: Bagheria, Sicilia, Italia
  • Ennio (2022)

    Regia: Giuseppe Tornatore
    11 0
    8.2
  • Correspondence (2016)

    Corespondența

    Relația dintre Ed, un astronom căsătorit și Amy, amanta lui, care au petrecut anii departe unul de altul, este bazată doar pe apeluri telefonice și texte. Într-o zi Amy începe să observe ceva ciudat în mesajele lui Ed.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    12 0
    6.1
  • The Best Offer (2013)

    Cea mai bună ofertă

    Oldman e un colecționar de tablouri de artă care și-a trăit viața în lux, fără să fi simțit vreodată iubire pentru o femeie. Până într-o zi când primește un telefon de la o tânără moștenitoare, care dorește să facă o evaluare a obiectelor ei de artă.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    43 1
    7.8
  • Baarìa (2009)

    Reprezentând numele orașului Bagheria, din provincia Palermo, Sicilia, în care autorul filmului, Giuseppe Tornatore, s-a născut, Baarìa este un lungmetraj autobiografic ce urmărește viețile a trei generații de locuitori ai satului sicilian în care...

    Regia: Giuseppe Tornatore
    6 0
    6.9
  • The Unknown Woman (2007)

    Necunoscuta

    Irena, o ucraineanca venita in Italia incearca sa-si reconstruiasca viata. Cine e ea de fapt? O femeie cu un trecut infiorator. Pentru a-si atinge un scop misterios, femeia face tot posibilul sa intre menajera in casa unui cuplu bogat.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    11 2
    7.4
  • Malena (2000)

    Malena este cea mai frumoasa femeie din Castelcuto, un satuc din insorita Sicilie. Ea a venit de curand aici, si cum sotul ei este plecat in razboi, orice pas pe care il face prin sat este urmarit cu ochi pofticiosi de barbati si cu invidie de femei.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    70 4
    7.4
  • The Legend of 1900 (1998)

    Povestea pianistului de pe ocean

    La scurt timp dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial, Max viziteaza o casa englezeasca de amanet, cu intentia de a-si vinde trompeta. Vanzatorul recunoaste melodia cantata de Max iar atunci el incepe sa spuna povestea acestui cantec.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    39 1
    8.0
  • The Star Maker (1995)

    Bărbatul din stele

    Italia anilor de dupa cel de-al doilea razboi mondial. Operatorul de imagine Joe Moretti calatoreste de-a lungul Siciliei, facand teste de imagine cu aparatul de filmat. Adesea el profita de naivitatatea satenilor carora le ia bani pentru filmari....

    Regia: Giuseppe Tornatore
    3 1
    7.4
  • A Pure Formality (1994)

    O simplă formalitate

    Onoff e un scriitor celebru, care n-a mai publicat nimic de ani de zile, izolandu-se de restul lumii. Cand intr-o noapte e surprins alergand innebunit, fara nici un act asupra lui si fara memoria evenimentelor recente, el devine suspect.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    4 1
    7.6
  • Stanno tutti bene (1990)

    Cu totii sunt bine

    Pelicula spune povestea calatoriei unui tata care vrea sa isi viziteze cei cinci copii, fiecare dintre ei locuind in alt oras important al Italiei.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    4 1
    7.7
  • Cinema Paradiso (1988)

    Cinema Paradiso

    Nuovo Cinema Paradiso este o dramă italiană în regia lui Giuseppe Tornatore. Filmul îl aduce în lumină pe tânărul Salvatore, poreclit Toto, copilăria și maturizarea acestuia și reflecțiile lui, ca adult, asupra trecutului. Mai mult decât atât,...

    Regia: Giuseppe Tornatore
    Oscar-uri:
    34 2
    8.5
  • The Professor (1986)

    Mafiotul

    Italia, sfarsitul anilor `50. Raffaele, un tanar napolitan, este condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru ca l-a ucis pe un tanar, care nu a fost politicos cu sora lui. In inchisoare el infiinteaza o adevarata armata de raufacatori, a caror...

    Regia: Giuseppe Tornatore
    4 1
    7.1