Filmele regizate de Gore Verbinski

  • Gore Verbinski

    Gore Verbinski

    60 de ani
    Data nașterii: 16.03.1964
    Locul nașterii: Oak Ridge, Tennessee, USA
  • A Cure for Wellness (2016)

    O terapie pentru viață

    Un tânăr executiv ambițios este trimis pentru a prelua CEO-ul companiei sale de la un "centru de wellness" idilic, dar misterios, aflat în Alpii elvețieni. Ajuns acolo, bănuiește că tratamentele miraculoase nu sunt ceea ce par.

    Regia: Gore Verbinski
    100 16
    6.4
  • The Lone Ranger (2013)

    Legenda călărețului singuratic

    Prinşi în ambuscadă de răufăcători, rangerii sunt ucişi, dar un supravieţuitor este salvat de un indian comanş pe nume Tonto. Deşi la început Tonto nu are încredere în cel pe care l-a salvat, acesta va dovedi curând că în Texas poate domni dreptatea.

    Regia: Gore Verbinski
    46 1
    6.4
  • Rango (2011)

    Un cameleon care se visează un erou ca-n filme se trezește pus în situația de a salva un orășel din Vestul sălbatic terorizat de bandiți și de a dovedi tuturor că poate fi la fel de curajos precum se visa.

    Regia: Gore Verbinski
    Oscar-uri:
    20 0
    7.3
  • Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

    Pirații din caraibe: La capătul lumii

    Sunt vremuri sumbre, iar Epoca Pirateriei se apropie de sfârșit. Lordul Beckett de la Compania Indiilor de Est a dobândit controlul asupra înfricoșătorului vas-fantomă, „Olandezul Zburător”, și a căpitanului său malefic și răzbunător, Davy Jones.

    Regia: Gore Verbinski
    131 2
    7.1
  • Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

    Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort

    Căpitanul Jack Sparrow se trezește din nou prins într-o intrigă supranaturală. Jack află că are o datorie de sânge în contul legendarului Davey Jones, stăpânul infam al adâncurilor oceanului și Căpitanul corabiei-fantomă The Flying Dutchman.

    Regia: Gore Verbinski
    Oscar-uri:
    143 1
    7.4
  • The Weather Man (2005)

    Meteorologul

    Meteorologul orașului Chicago, David Spritz (Nicolas Cage), trăiește viața pe care o dorim cu toții: este celebru, are un salariu de 6 cifre muncind două ore pe zi și este pe lista scurtă a meteorologilor unei emisiuni matinale naționale.

    Regia: Gore Verbinski
    10 0
    6.6
  • Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

    Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre

    Pentru Căpitanul Jack Sparrow, un tip dur, dar încă fermecător, apele învolburate ale Mării Caraibe sunt pure și limpezi ca apa de izvor până când dușmanul său de moarte, nemernicul căpitan Barbossa reușește să-i fure corabia, Black Pearl.

    Regia: Gore Verbinski
    139 1
    8.1
  • The Ring (2002)

    Inelul - Avertizarea

    O caseta video continea imagini de cosmar, care duceau la un telefon prin care cel ce vazuse caseta afla in ce mod urma sa moara dupa 7 zile. Reportera Keller e sceptica pana cand 4 adolescenti mor in mod suspect exact la o saptamana dupa vizionare.

    Regia: Gore Verbinski
    22 5
    7.1
  • The Mexican (2001)

    Mexicanul

    Un bărbat încearcă să transporte o armă veche, numită "mexicanul", considerată a purta un blestem, înapoi peste graniță, în timp ce prietena lui îi cere să renunțe la viata de nelegiuit.

    Regia: Gore Verbinski
    29 1
    6.1
  • Mousehunt (1997)

    Vânătoarea de șoareci

    Ernie si Lars Smuntz sunt doi frati care, dupa moartea tatalui lor, mostenesc o fabrica de sireturi si o casa de tara. Dupa ce se muta in noua locuinta, cei doi constata ca aceasta casa are o uriasa valoare arhitecturala si istorica.

    Regia: Gore Verbinski
    28 0
    6.5