Filmele și serialele regizate de Greg Berlanti

  • Greg Berlanti

    Greg Berlanti

    51 de ani
    Data nașterii: 24.05.1972
    Locul nașterii: Rye, New York
  • Superman & Lois (2021)

    Superman și Lois

    Tyler Hoechlin și Elizabeth Tulloch sunt cel mai faimos supererou și cea mai faimoasă jurnalistă din benzile desenate. Ei se confruntă cu stresul și complexitățile care vin la pachet cu a fi părinți care lucrează în societatea de azi.

    Scenariul: Greg Berlanti, Todd Helbing
    201 6
    7.8
  • Stargirl (2020)

    Serialul o prezintă pe liceana Courtney Whitmore, care inspiră un grup neașteptat de eroi tineri să îi oprească pe răufăcătorii trecutului. Serialul reimaginează Stargirl și prima echipă de supereroi, Justice Society of America.

    Scenariul: Greg Berlanti, Geoff Johns
    82 4
    7.2
  • Titans (2018)

    Supereroi în devenire

    După o perioadă pe cont propriu, Dick Grayson, fostul partener al lui Batman, întâlnește niște tineri eroi încercați care caută cu disperare un mentor.

    Scenariul: Akiva Goldsman, Greg Berlanti, Geoff Johns
    294 13
    7.5
  • You (2018)

    Tu

    Când o tânără este salvată de la un accident mortal de un librar chipeș, acest gest aparent dezinteresat duce la o poveste de dragoste. Dar ce nu știe eroina este că noul iubit o urmărește de mult timp și este gata de orice pentru a rămâne cu ea.

    Scenariul: Greg Berlanti, Sera Gamble
    118 9
    7.7
  • Love, Simon (2018)

    Cu drag, Simon

    Toată lumea merită o mare poveste de dragoste, dar pentru Simon, un adolescent de 17 ani, este mai complicat: e pe punctul de a spune familiei și prietenilor că e gay și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online.

    Regia: Greg Berlanti
    26 5
    7.5
  • Se pare că atunci când supereroii nu sunt de ajuns, lumea are nevoie de LEGENDE! Având abilitatea de a vedea viitorul, Rip Hunter are sarcina de a alcătui o echipă care să îl ajute în salvarea nu numai a planetei ci și a timpului

    Scenariul: Marc Guggenheim, Greg Berlanti, Phil Klemmer
    839 35
    6.8
  • Supergirl (2015)

    Născută pe Krypton, Kara reușește să scape de pe planetă înainte de distrugerea acesteia. Ajunsă pe Pământ, ea și-a ascuns abilitățile pe care le împarte cu faimosul său văr, însă acum, la vârsta de 24 de ani, decide să-și accepte puterile.

    Scenariul: Greg Berlanti, Ali Adler, Andrew Kreisberg
    1063 30
    6.2
  • The Flash (2014)

    Fulgerul

    După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni se trezește și își dă seama că ceva s-a schimbat. Are o super-putere.

    Scenariul: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns
    1777 32
    7.5
  • Scenariul: Greg Berlanti, Julie Plec, Phil Klemmer
    18 0
    7.2
  • Arrow (2012)

    Arcașul

    „Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen, un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de 5 ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit și se întoarce în orașul natal Starling City.

    Scenariul: Marc Guggenheim, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg
    1825 34
    7.5
  • Political Animals (2012)

    Animale politice

    Scenariul: Greg Berlanti
    3 0
    7.6
  • Life as We Know It (2010)

    Viața așa cum este ea

    Holly şi Eric sunt doi tineri mult prea preocupaţi de carieră pentru a avea o viaţă privată normală şi o relaţie de cuplu stabilă, motiv pentru care prima lor întâlnire romantică se transformă într-un dezastru.

    Regia: Greg Berlanti
    34 3
    6.5
  • No Ordinary Family (2010)

    O familie neobișnuită

    Scenariul: Greg Berlanti, Jon Harmon Feldman
    4 0
    6.9
  • Eli Stone (2008)

    Azi, incredibilului avocat Eli Stone i s-a intamplat un lucru neobisnuit: un caz l-a marcat foarte tare. Ca si cum asta nu ar fi fost de-ajuns, mai are si halucinatii. Este posibil ca Eli sa nu poata fi un avocat dur, ci sa aiba o chemare mai...

    Scenariul: Marc Guggenheim, Greg Berlanti
    0 0
    7.7
  • Everwood (2002)

    O noua viata

    Doctorul Andrew Brown (Tret Williams) este unul dintre cei mai renumiti neurochirurgi din New York. Performantele sale profesionale l-au facut faimos in intreaga lume, dar reversul acestei situatii este faptul ca Andy Brown, pus in situatia de a...

    Scenariul: Greg Berlanti
    2 0
    7.5