Filmele regizate de Greg McLean

  • Greg McLean

    Greg McLean

    63 de ani
    Data nașterii: 01.01.1961
    Locul nașterii: Australia
  • Jungle (2017)

    Jungla: Tărâmul morții

    Jungle este un thriller psihologic bazat pe povestea adevarată a lui Yossi Ghinsberg și a doi dintre prietenii săi, care au trăit trei săptămâni într-o parte neexplorată a junglei Amazonului.

    Regia: Greg McLean
    212 18
    6.7
  • The Belko Experiment (2016)

    Experimentul Belko

    Ca urmare a unui experiment social ciudat, un grup de 80 de americani este blocat în clădirea unei mari corporații din Bogotá. Auzind doar o voce necunoscută venită din sistemul de interfon al companiei, sunt obligați să participe la un joc mortal.

    Regia: Greg McLean
    43 3
    6.2
  • The Darkness (2016)

    Întunericul

    Aflati in vacanta la Marele Canion, membrii unei familii trezesc în necunoștință de cauză o entitate supranaturală straveche. Ei trebuie să lupte pentru supraviețuire atunci când entitatea îi urmează acasă.

    Regia: Greg McLean
    9 0
    4.5
  • Wolf Creek 2 (2013)

    Traseul morții 2

    Regizorul primei părți, Greg McLean ne aduce un thriller plin de suspans și acțiune... Revenim într-un loc de groază, în sălbaticia Australiei, cu un alt turist care devine involuntar prada unui nebun, vânătorul de porci Mick Taylor.

    Regia: Greg McLean
    19 4
    6.1
  • Rogue (2007)

    Crocodilul

    Peter se imbarca la bordul unui vas care facea croaziere in zonele salbatice din aceea regiune. Acolo o cunoaste pe Kate, ghidul grupului. Insa, ceea ce parea o excursie de vis, se va transforma in cosmar cand vasul e lovit de un animal misterios.

    Regia: Greg McLean
    16 1
    6.2
  • Wolf Creek (2005)

    Traseul morții

    Trei tineri excursionisti se pierd in izolatele tinuturi australiene. Dupa mai multe zile de condus si fel de fel de aventuri, ei ajung in parcul national Wolf Creek, unde-si instaleaza tabara. A doua zi, isi dau seama ca masina nu mai porneste.

    Regia: Greg McLean
    21 4
    6.2