Filmele regizate de Gregory Hoblit

  • Gregory Hoblit

    Gregory Hoblit

    79 de ani
    Data nașterii: 27.11.1944
    Locul nașterii: Abilene, Texas, USA
  • Untraceable (2008)

    Crime online

    Agenta FBI Jennifer Marsh se confruntă cu un criminal deosebit: acesta își prezintă crimele atroce pe propriul său site, iar soarta fiecărei victime este hotărâtă de utilizatori. Cu cât mai multe click-uri pe site, cu atât victima moare mai repede.

    Regia: Gregory Hoblit
    33 2
    6.2
  • Fracture (2007)

    Fractura

    Cand un meticulos inginer structural este declarat nevinovat de incercarea de a-si ucide sotia, tanarul procuror care-l acuza crede ca verdictul este incorect. Vrand sa afle cu orice pret adevarul, procurorul incepe o investigatie pe cont propriu.

    Regia: Gregory Hoblit
    38 2
    7.2
  • Hart's War (2002)

    Războiul lui Hart

    Decembrie 1944. Intr-un lagar al prizonierilor de razboi, un tanar va ajunge avocatul unui negru acuzat de crima. Multe necunoscute si semne de intrebare apar.

    Regia: Gregory Hoblit
    29 1
    6.3
  • Frequency (2000)

    Frecvența vieții

    John Sullivan, ofiţer de poliţie, a fost profund marcat de dispariţia tragică a tatălui său pe când încerca să salveze o persoană dintr-un incendiu devastator. John şi-a dorit întotdeauna să fi putut face ceva pentru a împiedica moartea tatălui

    Regia: Gregory Hoblit
    38 1
    7.4
  • Fallen (1998)

    Căzutul

    In momentul in care toti cunoscutii lui Hobbes canta aceeasi melodie pe care Reese a cantat-o in camera de gazare, Hobbes este convins ca ingerul decazut Azazel este pe urmele lui….

    Regia: Gregory Hoblit
    32 2
    7.0
  • Primal Fear (1996)

    Avocatul diavolului

    Un avocat arogant (Richard Gere) preia cazul unui tanar (Edward Norton) acuzat de uciderea preotului care avea grija de el. Cazul devine mult mai complex cand acuzatul marturiseste ca mai era cineva in camera in momentul crimei.

    Regia: Gregory Hoblit
    37 1
    7.7