Filmele și serialele regizate de Guillermo del Toro

 • Guillermo del Toro

  Guillermo del Toro

  58 de ani
  Data nașterii: 09.10.1964
  Locul nașterii: Guadalajara, Jalisco, Mexico
  Oscaruri:
 • Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)

  Pinocchio, de Guillermo del Toro

  Regia: Guillermo del Toro, Mark Gustafson
  8 0
  7.7
 • Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022)

  Dulapul de curiozități al lui Guillermo del Toro

  Scenariul: Guillermo del Toro
  15 0
  7.0
 • Nightmare Alley (2021)

  Aleea groazei

  În New York-ul anilor 1940, Stanton Carlisle se îndrăgostește de o clarvăzătoare și de soțul ei mentalist la un carnaval ambulant. Folosind cunoștințele nou dobândite de la ei, Carlisle își clădește calea spre succes prin escrocarea și înșelarea...

  Regia: Guillermo del Toro
  136 9
  7.0
 • Wizards (2020)

  Într-o aventură ce sfidează granițele timpului, ucenicul lui Merlin pleacă alături de eroii Arcadiei în Camelot, unde oamenii, trolii și magia au intrat în conflict.

  Scenariul: Guillermo del Toro
  7 0
  8.0
 • 3Below: Tales of Arcadia (2018)

  Trei Sub Stele: Povești din Arcadia

  După ce aterizează de urgență pe Pământ, doi extratereștri de spiță regală, acum fugari, vor să se integreze pentru a scăpa de vânătorii de recompense intergalactici.

  Scenariul: Guillermo del Toro
  6 0
  7.7
 • The Shape of Water (2017)

  Forma apei

  Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoare secrete. Curând, viața ei se schimbă complet atunci când ea și colega ei Zelda descoperă un experiment catalogat ca fiind secret.

  Regia: Guillermo del Toro
  Oscar-uri: x 4
  296 71
  7.3
 • Trollhunters (2016)

  Vânătorii de Troli: Povești din Arcadia

  După ce descoperă o amuletă misterioasă, un adolescent obișnuit acceptă un destin neașteptat și pornește să salveze două lumi. Creat de Guillermo del Toro.

  Scenariul: Guillermo del Toro
  5 1
  8.4
 • Crimson Peak (2015)

  Vârful stacoji

  Edith (Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-și refacă viața după un eveniment tragic. Ea se lasă cucerită de un misterios și șarmant gentleman, Thomas (Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak

  Regia: Guillermo del Toro
  32 2
  6.5
 • The Strain (2014)

  Intriga este dată de răspândirea bruscă a unui virus ce transformă oamenii în vampiri. Cel desemnat să investigheze problema și să oprească epidemia care amenință să cuprindă întreg Pământul este dr. Ephraim Goodweather, conducătorul Centrului...

  Scenariul: Guillermo del Toro, Chuck Hogan
  138 7
  7.3
 • Pacific Rim (2013)

  Cercul de foc

  Când creaturi monstruoase, Kaiju, încep să iasă din apele Pacificului, un război nimicitor se dezlănțuie între oameni și periculoșii inamici. Pentru a face față atacurilor, arme speciale sunt create: roboți gigantici, denumiți Jaeger-i.

  Regia: Guillermo del Toro
  125 4
  6.9
 • Hellboy II: The Golden Army (2008)

  Băiatul Iadului și Armata de Aur

  Hellboy II: The Golden Army aduce mai mulți mușchi, arme și mai sofisticate, o grămadă de monștri, dar și ceva scandaluri domestice pentru eroul nostru roșu. Iar de data aceasta, Hellboy va snopi în bătaie și va tăbăci pieile mai multor ticăloși.

  Regia: Guillermo del Toro
  62 0
  7.0
 • Pan's Labyrinth (2006)

  Labirintul lui Pan

  O poveste pentru adulţi, o dovadă a puterii imaginaţiei. O poveste gotică spusă pe fundalul represiunii franchiste post-război... O poveste fără vârstă despre bine şi rău, despre curaj şi sacrificiu, despre dragoste şi pierdere...

  Regia: Guillermo del Toro
  Oscar-uri:
  59 9
  8.2
 • Hellboy (2004)

  Băiatul Iadului: Eroul scăpat din Infern

  Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, pentru a dezlănțui forțele răului, însă în ciuda originilor sale întunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptând împotriva forțelor malefice care amenință lumea noastră.

  Regia: Guillermo del Toro
  63 2
  6.8
 • Blade II (2002)

  Blade, jumatate om, jumatate vampir, caută răzbunarea pentru blestemul cu care s-a nascut. Blade trebuie să se alieze cu o echipă de vampiri pentru a lupta cu o nouă specie de super-vampiri care la rândul ei are ca scop eradicarea ambelor specii.

  Regia: Guillermo del Toro
  70 3
  6.7
 • The Devil's Backbone (2001)

  Spectrul răzbunării

  Ce este o stafie? O emotie, un moment de spaima teribila condamnat sa se repete la nesfarsit? O clipa de durere poate? Un mort pe care se intampla sa il vezi viu. Un sentiment suspendat in timp... ca o fotografie neclara... ca o insecta prinsa in...

  Regia: Guillermo del Toro
  10 2
  7.4