Filmele regizate de Guy Ferland

  • Guy Ferland

    Guy Ferland

    58 de ani
    Data nașterii: 18.02.1966
    Locul nașterii: Beverly, Massachusetts, USA
  • Dirty Dancing: Havana Nights (2004)

    Dans murdar 2: Nopți în Havana

    Katey se mută din SUA la Havana împreună cu părinţii ei în noiembrie 1958. Acestia vor ca fata să-şi facă prieteni în cercurile din înalta societate, dar ea îi sfidează îndrăgostindu-se de Javier, un ospătar care este şi un dansator fantastic.

    Regia: Guy Ferland
    18 0
    5.9
  • Bang Bang You're Dead (2002)

    Bum bum ești mort

    Cuvintele elevului model Trevor Adams reflectă experiența sa de la liceul Rivervale High. El a fost victima unei agresiuni atât de traumatizante încât a amenințat că va arunca în aer echipa de fotbal. Dar salvarea lui vine de la profesorul...

    Regia: Guy Ferland
    3 2
    7.7
  • After the Storm (2001)

    După furtună

    Povestea unui pescar care stie locul in care s-a scufundat un iaht plin cu diamante. Arno e nevoit sa impartaseasca secretul altui pescar, Jean-Pierre (Armande Assante), care - deși dubios - are echipamentul necesar aducerii la suprafata a comorii.

    Regia: Guy Ferland
    0 0
    5.0
  • Telling Lies in America (1997)

    Spunerea de minciuni în America

    Cleveland, 1961. Karchy, mare fan al muzicii rock, primeste un job la un post local de radio! Dar Karchy nu stie in ce se baga, caci libertinajul sexual pe ritmuri rock e in floare si mafiotii profita de oricine pentru a scoate bani.

    Regia: Guy Ferland
    0 0
    6.2
  • The Babysitter (1995)

    Bona

    E vineri seara, iar Harry și Dolly Tucker trebuie să asiste la un eveniment monden, așa că își cheamă dădaca pentru a sta cu copiii lor. Ea vine, ei pleacă, prietenul ei, Jack, vine și încep ciudățeniile. Dar și fostul ei prieten, Mark, ar vrea...

    Regia: Guy Ferland
    5 0
    4.3