Filmele regizate de Guy Ritchie

 • Guy Ritchie

  Guy Ritchie

  54 de ani
  Data nașterii: 10.09.1968
  Locul nașterii: Hatfield, Hertfordshire, England, UK
 • Wrath of Man (2021)

  Mânia Omului

  Împreună, primele lor filme au redefinit genul de acțiune. Acum, pentru prima dată în mai mult de 15 ani, Jason Statham și regizorul vizionar Guy Ritchie fac echipă pentru thrillerul de răzbunare exploziv Wrath of Man - Furia unui om periculos.

  Regia: Guy Ritchie
  309 19
  7.1
 • The Gentlemen (2019)

  Gangsteri cu stil

  Faceți cunoștință cu Mickey, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează.

  Regia: Guy Ritchie
  248 22
  7.8
 • Aladdin (2019)

  Aladdin e un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Inocența lui e motivul pentru care vrăjitorul Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată

  Regia: Guy Ritchie
  269 39
  6.9
 • King Arthur: Legend of the Sword (2017)

  King Arthur: Legenda sabiei

  Bedivere (Idris Elba), unul dintre apropiații tatălui lui Arthur, devine mentorul băiatului și îl pregătește pentru a deveni un excelent luptător.

  Regia: Guy Ritchie
  389 58
  6.7
 • The Man from U.N.C.L.E. (2015)

  Agentul de la U.N.C.L.E.

  La începutul anilor 1960, agentul CIA Napoleon Solo şi agentul KGB Illya Kuryakin participă la o misiune comună împotriva unei organizații criminale misterioase, care proliferează arme nucleare

  Regia: Guy Ritchie
  53 1
  7.2
 • Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

  Sherlock Holmes: Jocul umbrelor

  În Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor, celebrul detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle, alături de asociatul său, dr. Watson (Jude Law) și Simza (Noomi Rapace) intră într-un vârtej de intrigi țesute de geniul criminal Moriarty (Jared Harris).

  Regia: Guy Ritchie
  93 4
  7.4
 • După un șir lung de crime violente de tip ritual, Holmes și Watson sosesc la timp pentru a salva ultima victimă și pentru a-l prinde pe ucigaș: recidivistul Lord Blackwood. Acesta amenință că se va întoarce din morți și o și face, desigur.

  Regia: Guy Ritchie
  93 2
  7.6
 • RocknRolla (2008)

  RocknRolla: o poveste despre sex, băieți răi și rock and roll

  Lenny Cole, un cap mafiot londonez, este tot mai interesat de tranzacțiile de pe piața imobiliară. Pentru onorarii generoase, el îl ajută pe Uri Omovich, un investitor rus, care-i împrumută mafiotului, în semn de încredere, o neprețuită pictură.

  Regia: Guy Ritchie
  39 1
  7.2
 • Revolver (2005)

  Jake, un parior de zile mari, joaca o partida de poker cu Dorothy Macha, un șef important din lumea interlopă, care nu știe deloc să joace, dar care întotdeauna câștigă din cauză că oamenilor le e prea frică să-l bată. Jake nu este speriat deloc...

  Regia: Guy Ritchie
  49 14
  6.3
 • Swept Away (2002)

  Naufragiați

  O tanara foarte sofisticata esueaza pe o insula Mediteraneeana alaturi de un marinar. O romantica poveste de dragoste se infiripa intre aceste doua caractere diferite...

  Regia: Guy Ritchie
  10 2
  3.6
 • Snatch (2000)

  Unde dai și unde crapă

  Hoțul de diamante și curierul Franky "Four Fingers" (Franky „Patru degete"), interpretat de Benicio Del Toro, poposește la Londra, în drumul său spre New York, unde urma să-i livreze un diamant uriaș sefului său.

  Regia: Guy Ritchie
  60 2
  8.3
 • Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

  Jocuri, poturi și focuri de armă

  Patru tineri se trezesc datori vânduţi după o partidă de pocher şi trebuie să găsească rapid banii necesari, altfel consecinţele vor fi nebănuite.

  Regia: Guy Ritchie
  47 2
  8.2