Filmele regizate de Harold Ramis

  • Harold Ramis

    Harold Ramis

    Data nașterii: 21.11.1944
    Decedat: 24.02.2014 (69 de ani)
  • Year One (2009)

    Anul unu

    Comedie biblică în stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vară hălăduiesc în vremurile imemoriale ale Vechiului Testament și interacționează, în stilul propriu. O viziune ireverențioasă.

    Regia: Harold Ramis
    19 4
    4.9
  • The Ice Harvest (2005)

    Semeni vant, culegi furtuna!

    Ajunul Craciunului in Kansas – lapovita si un vant care ingheata totul. Charlie (John Cusack), unul dintre cei mai buni avocati ai Mafiei si prietenul sau Vic au dat o puternica lovitura lumii interlope.

    Regia: Harold Ramis
    13 2
    6.2
  • Analyze That (2002)

    Nașul stresat

    Mafiotul Paul Vitti (Robert De Niro) este eliberat conditionat dupa doi ani si jumatate petrecuti dupa gratii, si este incredintat in grija psihiatrului lui, Dr. Ben Sobel (Billy Crystal).

    Regia: Harold Ramis
    52 2
    5.9
  • Bedazzled (2000)

    Pact cu diavolița

    BEDAZZLED este o comedie romantică delicioasă în care un programator inhibat, Elliot Richards (Brendan Fraser), se străduiește fără succes să fie băgat în seamă de o colegă de serviciu. Este dispus chiar sa faca pact cu diavolul...

    Regia: Harold Ramis
    39 0
    6.1
  • Analyze This (1999)

    Nașul la psihiatru

    Un cap al mafiei new-york-eze, trebuie sa apeleze la serviciile unui psiholog interpretat de Billy Crystal. Napadit de atacuri de panica provocate de sentimentul de vina cauzat de asasinarea iubitului sau tata, Vitti ajunge sa-l terorizeze pe Sobel.

    Regia: Harold Ramis
    47 2
    6.7
  • Multiplicity (1996)

    Un bărbat multiplicat

    In aceasta comedie scrantita, Michael Keaton e Doug Kinney, un barbat cu prea multe pe cap si prea putin timp. De fiecare data cand simte ca e pe cale sa clacheze din cauza tensiunii, temperamentul sau explodeaza cu rezultate dezastruoase.

    Regia: Harold Ramis
    3 0
    6.1
  • Groundhog Day (1993)

    Ziua cârtiței

    Connors, meteorolog de serviciu, este trimis să relateze de pe teren, dintr-un cătun obscur în atenţie o dată pe an, de „Ziua Cârtiţei”. Pentru că a făcut acelaşi lucru în ultimii 4 ani, Phil nu face niciun efort să-şi mascheze nemulţumirea.

    Regia: Harold Ramis
    53 0
    8.0
  • Club Paradise (1986)

    Clubul Paradis

    O vacanță petrecută pe o insulă exotică este tot ce-și poate dori cineva, iar St. Nicholas din Caraibe figurează în pliantele turistice ca fiind paradisul pe Pământ. Aici, guvernator este un tip rasat, britanic get-beget: nu lipsește, bineînțeles,...

    Regia: Harold Ramis
    3 0
    5.1
  • National Lampoon's Vacation (1983)

    Vacanța ridicolă

    Familia Griswold o face din nou lata in aceasta comedie absolut nebuna, a carei actiune se petrece pe intinderea a mai multor state din SUA. Cea mai trasnita familie americana se duce intr-o vacanta in care, inevitabil, lucrurile vor iesi pe dos.

    Regia: Harold Ramis
    22 2
    7.3
  • Caddyshack (1980)

    Pășunea Snobilor

    La un country club exclusivist, unde membrii sunt toti niste bogatasi snobi, lucreaza si ambitiosul tanar Danny. Provenit dintr-o familie numeroasa, Danny e hotarat sa puna mana pe o bursa care i-ar asigura intrarea la colegiu

    Regia: Harold Ramis
    14 1
    7.2