Filmele regizate de Henry Selick

  • Henry Selick

    Henry Selick

    71 de ani
    Data nașterii: 30.11.1952
    Locul nașterii: Glen Ridge, New Jersey, USA
  • Wendell & Wild (2022)

    Wendell și Wild

    De la extraordinarii Henry Selick și Jordan Peele, sosește Wendell și Wild, o poveste animată despre planurile născocite de demonii frați Wendell și Wild, care, pentru a reveni pe Tărâmul celor vii, îi cer ajutorul lui Kat Elliot, o adolescentă...

    Regia: Henry Selick
    11 0
    6.4
  • Coraline (2009)

    O fată pătrunde printr-o ușă secretă descoperită într-un ungher al noii sale case și ajunge într-o versiune alternativă a propriei sale vieți. Această realitate paralelă este mai aventuroasă, dar și mai întunecată!

    Regia: Henry Selick
    21 0
    7.7
  • Monkeybone (2001)

    Norocul pare să-i surâdă lui Stu când personajul creat de el, un maimuțoi obraznic pe nume Monkeybone, e pe cale să devină vedetă de televizune. Dar în noaptea în care vrea să o ceară de soție pe frumoasa Julie, Stu are un accident și întră în comă.

    Regia: Henry Selick
    6 0
    4.8
  • James and the Giant Peach (1996)

    James și piersica uriașă

    James and the Giant Peach este povestea unui băiețel englez, rămas orfan la numai 9 ani, care este nevoit să locuiască cu răuvoitoarele sale mătuși. Lipsit de dragoste și dorind să scape de mătușile lui, tânărul James visează să ajungă la New York.

    Regia: Henry Selick
    4 0
    6.7
  • The Nightmare Before Christmas (1993)

    Coșmarul dinainte de Crăciun

    Plecând din orașul Halloween, Regele Dovleac dă, din greșală, peste intrarea în orașul Crăciunului și este atât de impresionat încât hotărăște să-l răpească pe Moș Crăciun și să împartă darurile în locul acestuia.

    Regia: Henry Selick
    34 2
    7.9