Filmele regizate de Howard Deutch

  • Howard Deutch

    Howard Deutch

    73 de ani
    Data nașterii: 14.09.1950
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • My Best Friend's Girl (2008)

    Doi burlaci și-o... blondă

    Un maestru al seductiei si al... insultei, Tank este angajat de barbati, carora tocmai li s-au dat papucii, sa le invite pe foste la cea mai oribila intalnire a vietii lor: incat sa le faca sa se intoarca, recunoscatoare, inapoi in bratele amorezilor

    Regia: Howard Deutch
    20 1
    5.8
  • The Whole Ten Yards (2004)

    Cât îmi dai ca să împușc din nou?

    Noua viata linistita pe care o duce Jimmy "Laleaua" este data peste cap atunci cand vechiul sau prieten Oz ii cere ajutorul. Sotia celui din urma, Cynthia tocmai a fost rapita de o banda de unguri. Ca urmare, "Laleaua" si Jill reintra in actiune.

    Regia: Howard Deutch
    36 0
    5.5
  • The Replacements (2000)

    Rezervele

    Ieri, erau doar niste baieti in albastru. Dar acum lucrurile s-au schimbat. Acestea sunt zilele de glorie, zile in care incearca sa devina jucatori profesionisti si devin... REZERVELE.

    Regia: Howard Deutch
    21 1
    6.6
  • The Odd Couple II (1998)

    Cuplul ciudat II

    Oscar si Felix nu s-au vazut timp de 17 ani. Acum Oscar locuieste in Florida, iar Felix in New York. Intr-o buna zi, Oscar este invitat de fiul sau, Bruce, sa ia parte la nunta lui cu fiica lui Felix, care va avea loc in California.

    Regia: Howard Deutch
    6 1
    6.4
  • Grumpier Old Men (1995)

    Și mai morocănoși

    Si mai morocanosi reinvie disputele dintre cei doi vesnici rivali, Max (Walter Matthau) si John (Jack Lemmon). De data aceasta, atentia lor este captata de pregatirile pentru nunta copiilor lor si de nou-venita Maria Ragetti (Sophia Loren).

    Regia: Howard Deutch
    30 0
    6.6
  • Getting Even with Dad (1994)

    Micul santajist

    Un puști găsește rețeta pentru a-și transforma tatăl într-un părinte model: iubire, tandrețe și un pic de șantaj. Ray nu mai vrea găinării. Deschide o patiserie, dar vrea s-o finanțeze cu bani obținuți dintr-o ultimă lovitură. Fiul lui află de plan!

    Regia: Howard Deutch
    5 0
    4.8
  • The Great Outdoors (1988)

    Razboi in familie

    Familia lui Chet Ripley este extrem de vesela, mai ales ca pleaca in vacanta intr-o statiune de pe malul unui lac. Din pacate, distractia clanului Ripley este grav compromisa cand apare si cumnatul lui Chet, Roman Craig, cu nevasta si copiii lui.

    Regia: Howard Deutch
    12 0
    6.6
  • Some Kind of Wonderful (1987)

    O iubire minunată

    Băiețoasa Watts este îndrăgostită de Keith. Acesta, din păcate, nutrește aceleași sentimente pentru Amanda, frumoasa școlii...

    Regia: Howard Deutch
    8 1
    7.0
  • Tânăra Andie este una dintre nu prea popularele fete din liceul la care studiază. Obișnuiește să piardă timpul cu amicii ei, Iona și Duckie. Duckie simte dintotdeauna, pentru Andie, ceva mai mult decât ar simți un amic, dar ea pare interesată de...

    Regia: Howard Deutch
    12 0
    6.7