Filmele regizate de Hugh Hudson

  • Hugh Hudson

    Hugh Hudson

    Data nașterii: 25.08.1936
    Decedat: 10.02.2023 (86 de ani)
  • În 1868, Marcelino Sanz de Sautuola descoperea accidental, cu ajutorul vânătorului Modesto Cubillas, picturile paleolitice din peştera Altamira.

    Regia: Hugh Hudson
    12 0
    6.0
  • I Dreamed of Africa (2000)

    Africa viselor mele

    Copil fiind, i se povestea despre magia fără de margini a Africii. Totuşi, în visele ei cele mai sumbre, nu şi-ar fi imaginat incredibila durere care se ascunde în frumuseţea sa vastă.

    Regia: Hugh Hudson
    6 1
    5.5
  • My Life So Far (1999)

    Viața mea de până acum

    Povestea se desfășoară după primul război mondial si prezintă o familie de pe o moșie din Marea Britanie. Copiii cresc, încep să fie conștienți de propria sexualitate și apar încurcături în care se amestecă - în cele din urmă - chiar tatăl lor.

    Regia: Hugh Hudson
    2 0
    6.5
  • Revolution (1985)

    Revoluție

    In timp ce Tom Dobb incearca sa isi ia banii pe barca confiscata, fiul sau se inroleaza in armata, iar lui nu-i ramane decat sa faca acelasi lucru pentru a-l putea urma.

    Regia: Hugh Hudson
    6 0
    5.3
  • Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes (1984)

    Greystoke: Legenda lui Tarzan

    Productia este o adaptare fidela a cartii lui Burroughs. In prima parte a filmului, John Clayton este crescut de maimute in inima junglei africane, iar in partea a doua el incearca sa devina civilizat, odata cu intoarcerea acasa, in Anglia natala.

    Regia: Hugh Hudson
    10 0
    6.4
  • Chariots of Fire (1981)

    Carele de foc

    Castigator a patru premii Oscar (inclusiv pentru Cel mai bun film), acest film relateaza povestea adevarata a doi alergatori britanici care concurau pentru aur la Jocurile Olimpice de la Paris din 1924. Harold Abrahams (Ben Cross), un atlet cu...

    Regia: Hugh Hudson
    Oscar-uri: x 4
    13 0
    7.1