Filmele regizate de Hugh Wilson

  • Hugh Wilson

    Hugh Wilson

    Data nașterii: 21.08.1943
    Decedat: 14.01.2018 (74 de ani)
  • Povestea canadianului Dudley Do-Right, un nătâng poliţist călare, care pleacă pe urmele maleficului Snidely Whiplash în timp ce încearcă să o cucerească pe Nell Fenwick.

    Regia: Hugh Wilson
    0 2
    3.9
  • Blast from the Past (1999)

    Explozia din trecut

    Filmul prezinta idila intre doua personaje care provin din doua lumi diferite si care nu stiu pe ce taram isi vor trai dragostea.

    Regia: Hugh Wilson
    19 1
    6.7
  • The First Wives Club (1996)

    Clubul primelor neveste

    Trei femei, parasite de sotii lor pentru alte femei, mai tinere si mai frumoase, hotarasc sa se razbune si sa-i aduca la sapa de lemn. Cum vor proceda?

    Regia: Hugh Wilson
    13 2
    6.4
  • Guarding Tess (1994)

    Păzind-o pe Tess

    Un agent al serviciilor secrete are cea mai grea misiune a vieţii sale: să o păzească pe exasperanta văduvă a unui fost preşedinte, pe Tess Carlisle. Acum în vârstă şi dificilă, ea şi-a făcut o reputaţie din maniera sa beligerantă de a se purta.

    Regia: Hugh Wilson
    19 1
    6.2
  • Burglar (1987)

    Hoața

    Bernie, interpretata magnific de Whoopi Glodberg, este o spargatoare de elita, binecunoscuta in lumea hotilor. Atunci cand sparge o casa, Bernie descopera ca in interior se afla un musafir nepoftit, un cadavru, care o pune intr-o situatie...

    Regia: Hugh Wilson
    6 1
    5.1
  • Police Academy (1984)

    Academia de poliție

    Într-o metropolă care se confruntă cu o criminalitate din ce în ce mai ridicată, primarul, vrând să întărească forţele de ordine, ia hotărârea să nu se mai dea examen de intrare la Academia de Poliţie. Oricine vrea să devină poliţist, e înscris.

    Regia: Hugh Wilson
    41 0
    6.7