Filmele regizate de Ivan Reitman

  • Ivan Reitman

    Ivan Reitman

    Data nașterii: 27.10.1946
    Decedat: 12.02.2022 (75 de ani)
  • Draft Day (2014)

    Ziua decisiva

    Dupa ce a incercat sa il aduca in echipa pe cel mai bun jucator, Sonny, directorul general al Cleveland Browns, trebuie sa faca o miscare indrazneata. Fie sa aleaga un jucator cu un trecut indoielnic, fie unul celebru, insa cu un viitor discutabil...

    Regia: Ivan Reitman
    3 0
    6.8
  • No Strings Attached (2011)

    Fără obligații

    Emma și Adam sunt prieteni de-o viață. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să riște să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-și proteja relația de prietenie, cei doi decid să aibă o relație “fără obligații.” Oare va supraviețui prietenia lor?

    Regia: Ivan Reitman
    29 3
    6.2
  • My Super Ex-Girlfriend (2006)

    Fosta mea super-prietenă

    Cand un tip obisnuit se desparte de prietena, realizeaza ca a facut cea mai mare greseala a vietii lui! Ea se dovedeste a fi un super erou cu puteri extraordinare. Viata lui va deveni un complet balamuc din acest moment.

    Regia: Ivan Reitman
    29 1
    5.2
  • Evolution (2001)

    Evoluție

    Comedia Evoluţie prezintă haosul care se instalează atunci când un meteorit cade pe Pământ, eliberând forme de viaţă extraterestră ce vor da un nou înţeles expresiei “supravieţuieşte cel mai tare”

    Regia: Ivan Reitman
    18 2
    6.1
  • Six Days Seven Nights (1998)

    Șase zile, șapte nopți

    Aflata in vacanta, o jurnalista accepta sa plece pentru a realiza un reportaj. Dar singurul mijloc de transport este un avion condus de un pilot betiv si nesuferit. In timpul zborului, avionul se prabuseste pe o insula pustie.

    Regia: Ivan Reitman
    51 0
    5.9
  • Fathers' Day (1997)

    Un tata in plus

    Jack Lawrence, un avocat sobru si familist si Dale Putley, un mizantrop boem cu suflet de copil, pornesc in cautarea fiilor lor. Daca daca amandoi cauta de fapt acelasi baiat?

    Regia: Ivan Reitman
    9 0
    5.3
  • Junior (1995)

    Gravidul

    Doctorul Hess lucrează la producerea unui medicament care să le ajute pe femei să aibă copii. Pentru că nu are voie să testeze medicamentul pe canalele normale, partenerul său vine cu o idee: să fure un ovul şi să-l implanteze în corpul lui Hess.

    Regia: Ivan Reitman
    20 0
    4.7
  • Dave (1993)

    Dave - președinte pentru o zi

    Dave seamana foarte bine cu Bill Mitchell, presedintele SUA, motiv pentru care este contactat de Serviciile Secrete. Cand Mitchell vrea sa sara peste o cina oficiala, Dave il inlocuieste. Lucrurile se complica cand Mitchell este internat de urgenta.

    Regia: Ivan Reitman
    21 0
    6.9
  • Kindergarten Cop (1990)

    Polițistul de grădiniță

    Arnold Schwarzenegger il intepreteaza pe John Kimble, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe raufacatori. El se afla pe punctul de a pune mana pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Ivan Reitman
    29 1
    6.2
  • Ghostbusters II (1989)

    Vânătorii de fantome II

    Descoperirea unui uriaş râu de ectoplasmă, dar şi evidenta reînviere a activităţii spectrale îi obligă pe membrii Ghostbusters să îşi reia activitatea care i-a făcut celebri.

    Regia: Ivan Reitman
    19 1
    6.6
  • Twins (1988)

    Gemenii

    Un experiment stiintific ratat se finalizeaza prin nasterea a doi gemeni, ale caror vieti decurg complet separat, ei afland unul de existenta celuilalt abia tarziu, la maturitate.

    Regia: Ivan Reitman
    34 0
    6.2
  • Legal Eagles (1986)

    Vulturii legii

    In cautarea probelor apararii clientei lor, doi avocati reusesc nu doar sa provoace un scandal privind traficul de arta, ci si sa se indragosteasca unul de celalalt.

    Regia: Ivan Reitman
    15 1
    6.0
  • Ghostbusters (1984)

    Vânătorii de fantome

    Protagonistii acestei comedii exuberante sunt Dr. Peter Venkman (Bill Murray), Dr. Raymond Stantz, Dr. Egon Spengler. Cei 3 oameni de stiinta pierd finantarea guvernamentala pentru proiectul la care lucreaza si decid sa intre in afaceri.

    Regia: Ivan Reitman
    33 0
    7.8
  • Stripes (1981)

    Recruții

    Cand John Winger (Bill Murray) isi pierde apartamentul, iubita si slujba intr-o singura zi face procedeaza cum orice american sadea ar face: se inroleaza in armata.

    Regia: Ivan Reitman
    22 0
    6.8
  • Meatballs (1979)

    Tabara de vara

    Va aflati la North Star, o tabara de zece stele care va dobori toate recordurile, locul unde se poate intampla orice, exact atunci cand te astepti mai putin. Bine ati venit la North Star, o tabara de vara de nota zece pentru cei care nu sunt...

    Regia: Ivan Reitman
    8 0
    6.2