Filmele regizate de Jackie Chan

  • Jackie Chan

    Jackie Chan

    70 de ani
    Data nașterii: 07.04.1954
    Locul nașterii: Victoria Peak, Hong Kong
  • Chinese Zodiac (2012)

    Zodiac chinezesc

    "Asian Hawk" conduce o echipă de mercenari al cărei obiectiv constă în recuperarea mai multor obiecte valoroase, furate din țară de către diverși străini în cursul secolului XIX, printre care capetele de bronz a 12 animale din Zodiacul Chinezesc.

    Regia: Jackie Chan
    51 6
    6.0
  • Who Am I? (1998)

    Cine sunt eu?

    Jackie Chan este singurul supravietuitor al unui accident de avion in jungla Africii de Sud dupa o misiune de rapire a trei cercetatori care esueaza. In urma accidentului, Chan isi pierde memoria si, astfel, intrebarea "Cine sunt?" devine numele lui.

    Regia: Jackie Chan, Benny Chan
    33 3
    6.8
  • Jui kuen II (1994)

    Maestrul bețiv 2

    Wong se întoarce în orașul natal împreună cu tatăl său după o lungă călătorie. Fără să vrea, eroul este prins în lupta dintre străinii veniți să facă comerț cu obiecte de artă și artefacte chinezești și apărătorii tradițiilor vechiului imperiu.

    Regia: Jackie Chan, Lau Kar-leung
    48 2
    7.5
  • Jung on zo (1993)

    Povestea unei crime

    Crime Story este un thriller intunecat despre rapirile si politia corupta din Hong Kong. Putem vedea un rol mai serios pentru Jackie Chan, dar nu mai putin spectaculos si acrobatic.

    Regia: Jackie Chan, Kirk Wong Chi-Keung
    14 2
    6.7
  • Operation Condor (1991)

    Armura Divină II

    Jackie este un agent folosit in misiunile periculoase, acum are o misiune speciala. Guvernul il insarcineaza sa gaseasca o mare cantitate de aur despre care sunt informatii ca ar fi fost lasata de nazisti in nordul Africii, cu 40 de ani in urma.

    Regia: Jackie Chan
    55 2
    7.2
  • Miracles: The Canton Godfather (1989)

    Nașul din Canton

    În căutarea unui loc de muncă Cheng Wah Kuo (Jackie Chan) este prins în conflictul a două clanuri de mafioți. Ajuns șeful uneia dintre ele, Jackie schimbă modul lor de a face bani și de a-și desfășura activitatea.

    Regia: Jackie Chan
    13 0
    6.9
  • Police Story 2 (1988)

    Povestea polițienească II

    In ciuda succeselor in lupta pentru stoparea criminalitatii, politistul Chan Ka Kui este pedepsit din cauza metodelor neortodoxe pe care le aplica si este trimis acolo unde politistii recalcitranti isi ispasesc pacatele: la circulatie.

    Regia: Jackie Chan
    37 2
    7.1
  • 'A' gai wak 2 (1987)

    Pământ și apă: Corupție în suburbii

    Dragon Ma s-a întors după ce a scăpat mările de groaznicul pirat Lo. Înapoi pe uscat, acesta are o nouă misiune: să curețe o suburbie de corupție și crimă.

    Regia: Jackie Chan
    17 1
    7.0
  • Armour of God (1986)

    Armura Divină

    După ce fosta sa iubită este rapită, Jackie și Alan pornesc în căutarea unor antichități foarte valoroase pentru călugării unei secte ciudate care ceruseră această răscumpărare.

    Regia: Eric Tsang, Jackie Chan
    41 0
    6.9
  • Police Story (1985)

    Povestea polițienească

    Kevin (Jackie Chan), un politist din Hong Kong, primeste misiunea de a asigura protectia Salinei Fong (Brigitte Lin), o tanara care a fost obligata sa depuna marturie impotriva capului mafiot Chu Tu.

    Regia: Jackie Chan, Chen Chi-Hwa
    35 1
    7.5
  • Project A (1983)

    Paământ și apă

    In secolul 19, in Hong Kong britanicii dominau uscatul, dar piratii dominau apele. Paza de coasta primeste bani pentru lupta impotriva piratilor, dar si piratii au mituit oameni din guvern pentru a dejuca planul pazei de coasta de a-i elimina.

    Regia: Sammo Hung, Jackie Chan
    20 1
    7.3
  • Lung siu yeh (1982)

    Maestrul

    Unul din primele filme realizate de Jackie Chan in care se regasesc toate elementele necesare unei bune comedii de actiune si arte martiale...

    Regia: Jackie Chan
    22 1
    6.3
  • Shi di chu ma (1980)

    Tanarul maestru

    După ce pierde o competiţie importantă, Dragonul este gonit de la şcoala la care studia. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească pentru a se putea întoarce este să-şi găsească fratele pribeag, de care nu a mai auzit nimeni de foarte mult timp.

    Regia: Jackie Chan
    14 0
    7.1
  • Xiao quan guai zhao (1979)

    Răzbunarea dragonului

    Dupa ce bunicul ii este ucis de un foarte vechi rival, Jackie Chan, un tanar ce traieste intr-un sat izolat incepe pregatirile pentru razbunare.

    Regia: Jackie Chan
    12 0
    6.6