Filmele regizate de James Gray

  • James Gray

    James Gray

    55 de ani
    Data nașterii: 14.04.1969
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Armageddon Time (2022)

    Ora Armaghedonului

    Armageddon Time este o poveste extrem de personală despre legăturile indestructibile de familie, despre complexităţile prieteniei şi despre sacrificiile făcute pentru atingerea Visului American.

    Regia: James Gray
    23 2
    6.5
  • Ad Astra (2019)

    Roy McBride (Brad Pitt) călătorește la marginea exterioară a sistemului solar pentru a-și găsi tatăl dispărut și pentru a dezvălui un mister care amenință supraviețuirea planetei noastre.

    Regia: James Gray
    234 74
    6.5
  • The Lost City of Z (2016)

    Orașul pierdut Z

    Povestea exploratorului britanic Percy Fawcett, care incerca sa gaseasca asa-numitul City of Z, in 1925, moment in care a disparut, impreuna cu intreaga sa echipa. In urmatorii 70 de ani, numerosi exploratori au incercat sa recreeze pasii lui Fawcett

    Regia: James Gray
    135 23
    6.6
  • The Immigrant (2013)

    Imigranta

    O tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieți de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearcă să imigreze în Statele Unite.

    Regia: James Gray
    10 1
    6.6
  • Two Lovers (2008)

    Doi iubiți

    O drama romantica despre un burlac (Phoenix) impartit intre prietena de familie pe care parintii lui o agreeaza ca nora si... frumoasa, dar volatila noua vecina de cartier (Paltrow).

    Regia: James Gray
    8 2
    7.0
  • We Own the Night (2007)

    Noaptea este a noastră

    Bobby deschide un club de noapte, constient ca asta inseamna sa inchida ochii la multe infractiuni. Nimeni nu trebuie sa stie ca are politisti in familie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, va trebui sa aleaga intre viata sa de lux si familie.

    Regia: James Gray
    28 1
    6.8
  • The Yards (2000)

    Legea tăcerii

    După ce a stat la închisoare o vreme, Leo vrea o viață normală. Se angajează la unchiul lui, Frank, și îi regăsește pe Willie și pe iubita lui, Erica. Dar în atelierele metroului, unde unchiul lui trage sforile, numai în siguranță nu se trăiește.

    Regia: James Gray
    14 1
    6.4
  • Little Odessa (1994)

    Dezmoșteniții din Little Odessa

    Joshua, asasin profesionist, revine în oraşul natal, Brighton Beach, în cartierul de evrei ruşi cunoscut sub numele de Little Odessa. Pentru a salva aparenţele, el încearcă să-şi găsească un serviciu şi să joace rolul unui om normal.

    Regia: James Gray
    16 2
    6.7