Filmele regizate de James Mangold

  • James Mangold

    James Mangold

    60 de ani
    Data nașterii: 16.12.1963
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023)

    Indiana Jones și cadranul destinului

    În 1969, arheologul și aventurierul american Indiana Jones s-a opus Cursei Spațiale din cauza faptului că Statele Unite au recrutat foști naziști pentru a învinge Uniunea Sovietică în această competiție. În această luptă îl însoțește fiica sa...

    Regia: James Mangold
    243 21
    6.5
  • Ford v Ferrari (2019)

    Ford contra Ferrari : Marea provocare: Le Mans ’66

    Designerul Carroll Shelby și șoferul Ken Miles s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propriii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company.

    Regia: James Mangold
    Oscar-uri:
    265 7
    8.1
  • Logan (2017)

    În viitorul apropiat, oboseala îl va opri pe Logan să îl îngrijească pe Profesorul X, grav bolnav. Dar încercările lui Logan de a se ascunde iau sfârșit o data cu apariția unui tânăr mutant ghidat de forțele întunecate.

    Regia: James Mangold
    513 39
    8.1
  • The Wolverine (2013)

    Wolverine: Omul Lup

    Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont și Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut și iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre.

    Regia: James Mangold
    81 1
    6.7
  • Knight and Day (2010)

    Întâlnire explozivă

    În comedia de acțiune Întâlnire explozivă, Tom Cruise este un agent sub acoperire, iar Cameron Diaz o femeie prinsă între el și cei despre care susține că l-au înșelat. Aventura lor se întinde pe tot globul.

    Regia: James Mangold
    87 2
    6.3
  • 3:10 to Yuma (2007)

    Drumul dreptății

    Wade si banda sa de hoti au pradat Caile Ferate de Sud. Este prins, iar Evans se angajeaza sa-l duca la trenul care-l va transporta la proces. Cei doi isi castiga reciproc respectul, iar asta ii va ajuta cand misiunea va scapa de sub control.

    Regia: James Mangold
    64 3
    7.6
  • Walk the Line (2005)

    Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash

    Filmul este o cronică a vieții legendarului cântăreț country Johnny Cash, începând cu perioada copilăriei sale din Arkansas, la o fermă de bumbac, și până dincolo de cunoașterea succesului și a celebrității

    Regia: James Mangold
    Oscar-uri:
    31 1
    7.8
  • Identity (2003)

    Identitate

    In urma unei furtuni groaznice si a unui accident pe autostrada, un grup de 10 straini care nu se cunosc ajung din intamplare la un hotel. Prinsi in acest loc, află un secret ingrozitor ce are legatura cu ei.

    Regia: James Mangold
    37 4
    7.3
  • Kate & Leopold (2001)

    Kate și Leopold

    Kate este modelul femeii moderne a secolului XXI. Stuart, fostul iubit, descoperă o poartă a timpului prin care îl aduce în noul mileniu pe stră-străbunicul lui, Leopold. Kate și Leopold se întâlnesc și descoperă unul în celălalt sufletul pereche.

    Regia: James Mangold
    25 2
    6.4
  • Girl, Interrupted (1999)

    Fata, întreruptă

    Suntem la sfârșitul anilor ’60, Susanna tocmai a terminat liceul, dar se simte deprimată și debusolată. Diagnosticul psihologului o trimite direct la Claymore, o clinică pentru cei cu probleme de sănătate mintală.

    Regia: James Mangold
    Oscar-uri:
    29 3
    7.3
  • Cop Land (1997)

    Orașul polițiștilor

    New York. La fiecare 8 minute se comite o crima. Foarte aproape de metropola agitata exista oraselul Garrison – o oaza de liniste, dar care se va transforma intr-un teatru al luptelor violente. Cel care va pune capat faradelegilor e seriful Freddy.

    Regia: James Mangold
    47 4
    7.0
  • Heavy (1995)

    Bucătarul

    Regia: James Mangold
    0 0
    6.7