Filmele regizate de James Mangold

 • James Mangold

  James Mangold

  58 de ani
  Data nașterii: 16.12.1963
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Ford v Ferrari (2019)

  Ford contra Ferrari : Marea provocare: Le Mans ’66

  Designerul Carroll Shelby și șoferul Ken Miles s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propriii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company.

  Regia: James Mangold
  Oscar-uri:
  250 6
  8.1
 • Logan (2017)

  În viitorul apropiat, oboseala îl va opri pe Logan să îl îngrijească pe Profesorul X, grav bolnav. Dar încercările lui Logan de a se ascunde iau sfârșit o data cu apariția unui tânăr mutant ghidat de forțele întunecate.

  Regia: James Mangold
  497 38
  8.1
 • The Wolverine (2013)

  Wolverine: Omul Lup

  Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont și Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut și iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre.

  Regia: James Mangold
  62 1
  6.7
 • Knight and Day (2010)

  Întâlnire explozivă

  În comedia de acțiune Întâlnire explozivă, Tom Cruise este un agent sub acoperire, iar Cameron Diaz o femeie prinsă între el și cei despre care susține că l-au înșelat. Aventura lor se întinde pe tot globul.

  Regia: James Mangold
  77 2
  6.3
 • 3:10 to Yuma (2007)

  Drumul dreptății

  Wade si banda sa de hoti au pradat Caile Ferate de Sud. Este prins, iar Evans se angajeaza sa-l duca la trenul care-l va transporta la proces. Cei doi isi castiga reciproc respectul, iar asta ii va ajuta cand misiunea va scapa de sub control.

  Regia: James Mangold
  44 3
  7.7
 • Walk the Line (2005)

  Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash

  Filmul este o cronică a vieții legendarului cântăreț country Johnny Cash, începând cu perioada copilăriei sale din Arkansas, la o fermă de bumbac, și până dincolo de cunoașterea succesului și a celebrității

  Regia: James Mangold
  Oscar-uri:
  30 1
  7.8
 • Identity (2003)

  Identitate

  In urma unei furtuni groaznice si a unui accident pe autostrada, un grup de 10 straini care nu se cunosc ajung din intamplare la un hotel. Prinsi in acest loc, află un secret ingrozitor ce are legatura cu ei.

  Regia: James Mangold
  32 4
  7.3
 • Kate & Leopold (2001)

  Kate și Leopold

  Kate este modelul femeii moderne a secolului XXI. Stuart, fostul iubit, descoperă o poartă a timpului prin care îl aduce în noul mileniu pe stră-străbunicul lui, Leopold. Kate și Leopold se întâlnesc și descoperă unul în celălalt sufletul pereche.

  Regia: James Mangold
  23 1
  6.4
 • Girl, Interrupted (1999)

  Fata, întreruptă

  Suntem la sfârșitul anilor ’60, Susanna tocmai a terminat liceul, dar se simte deprimată și debusolată. Diagnosticul psihologului o trimite direct la Claymore, o clinică pentru cei cu probleme de sănătate mintală.

  Regia: James Mangold
  Oscar-uri:
  24 3
  7.3
 • Cop Land (1997)

  Orașul polițiștilor

  New York. La fiecare 8 minute se comite o crima. Foarte aproape de metropola agitata exista oraselul Garrison – o oaza de liniste, dar care se va transforma intr-un teatru al luptelor violente. Cel care va pune capat faradelegilor e seriful Freddy.

  Regia: James Mangold
  38 3
  6.9