Filmele regizate de James Marsh

  • James Marsh

    James Marsh

    60 de ani
    Data nașterii: 30.04.1963
    Locul nașterii: Truro, Cornwall, England, UK
  • King of Thieves (2018)

    Regele hoților

    Filmul are la baza incredibila poveste a spectaculosului jaf de la Hatton Garden Safe Deposit Company, care a facut înconjurul întregii lumi când s-a descoperit că a fost comis de o bandă de pensionari care și-au sfidat vârsta.

    Regia: James Marsh
    50 10
    5.5
  • The Mercy (2018)

    În voia mării

    Cu o barcă neterminată, Donald își lasă soția și copiii în urmă, îmbarcându-se într-o aventură pe barca lui, „Teignmouth Electron”. Lipsa de experiență și singurătatea, îl găsesc pe Crowhurst confruntându-se cu lupte dramatice și o izolare acută.

    Regia: James Marsh
    44 9
    6.0
  • The Theory of Everything (2014)

    Teoria întregului

    Teoria întregului descrie relația dintre Hawking și soția sa. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenți la Cambridge, în anii '60, exact în vremea în care viitorul mare om de știință începea să sufere consecințele afecțiunii care l-a paralizat.

    Regia: James Marsh
    Oscar-uri:
    24 1
    7.7
  • Shadow Dancer (2012)

    Dansatoarea din umbră

    O membră IRA este arestat în timpul unui atentat. Femeia acceptă dea informaţii serviciului MI5 de dragul copilului ei minor. Se întoarce în Belfast, la familia sa care este implicată în operațiuni IRA, cu grad mai mic sau mai mare de violență.

    Regia: James Marsh
    6 3
    6.2
  • Project Nim (2011)

    De la echipa din spatele filmului Man on Wire vine povestea lui Nim, cimpanzeul care în anii '70 a devenit punctul central al unui experiment foarte important care urma să demonstreze că o primată ar putea învăța să comunice în limbaj uman dacă ar...

    Regia: James Marsh
    1 0
    7.4
  • Red Riding: The Year of Our Lord 1980 (2009)

    În căutarea asasinului: 1980

    Corupția din poliție interferează cu căutarea unui criminal în Yorkshire, Anglia. Filmul este bazat pe romanul lui David Peace "Nineteen Eighty".

    Regia: James Marsh
    3 1
    7.1
  • Man on Wire (2008)

    Om pe sârmă

    O reconstituire uimitoare a "crimei artistice a secolului": la 7 august 1974, francezul Philippe Petit a încercat în mod ilegal să meargă pe o sârmă groasă de oţel suspendată între turnurile gemene din New York, pe timpul acela cele mai înalte...

    Regia: James Marsh
    Oscar-uri:
    2 0
    7.7
  • The King (2005)

    Regele

    Povestea unui barbat nelinistit care, proaspat liberat din marina americana, porneste catre orasul de coasta Corpus Christi, Texas, pentru a-si cunoaste tatal...

    Regia: James Marsh
    0 0
    6.6