Filmele regizate de James McTeigue

  • James McTeigue

    James McTeigue

    56 de ani
    Data nașterii: 29.12.1967
    Locul nașterii: Sydney, Australia
  • Breaking In (2018)

    Mama răzbunării

    După moartea tatălui ei, Shaun își duce copiii la conacul din Malibu al acestuia, pentru a soluționa aspectele legate de moștenire și a intra în posesia averii. Dar patru răufăcători o așteaptă cu intenția de-a găsi seiful răposatului.

    Regia: James McTeigue
    83 3
    5.5
  • Survivor (2015)

    Supraviețuitoarea

    Un ofiţer al serviciilor secrete străine din Londra încearcă să împiedice un atac terorist ce urmează să aibă loc în New York, dar este forţată să fugă când îi este înscenată o serie de crime

    Regia: James McTeigue
    46 1
    5.6
  • The Raven (2012)

    Corbul

    Cînd o mamă și o fiică sînt găsite ucise în casa lor din Baltimore, în secolul al 19-lea, detectivul Emmett Fields (Luke Evans) face o descoperire șocantă: crima seamănă cu cea dintr-o colecție a scriitorului aspirant Edgar Allan Poe.

    Regia: James McTeigue
    18 1
    6.4
  • Ninja Assassin (2009)

    Asasinul ninja

    Cules de copil de pe strada, crescut și educat în spiritul ninja de clanul Ozunu - organizație a cărei simplă existență este considerată un mit - Raizo întoarce spatele celor care s-au îngrijit de el.

    Regia: James McTeigue
    39 4
    6.3
  • V for Vendetta (2005)

    V de la vendetă

    Intr-o poveste in care Germania a castigat un viitor Razboi Mondial si Marea Britanie este acum un stat fascist, un razbunator mascat cunoscut numai sub initiala "V" conduce un razboi de gherila impotriva guvernului

    Regia: James McTeigue
    67 5
    8.2