Filmele regizate de Jan de Bont

  • Jan de Bont

    Jan de Bont

    80 de ani
    Data nașterii: 22.10.1943
    Locul nașterii: Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands
  • Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

    Lara Croft, prădătoarea de morminte: Leagănul vieții

    In aceasta noua aventura ce o are eroina pe aceeasi neinfricata Lara Croft ea are o misiune foarte speciala: sa recupereze Cutia Pandorei care a incaput pe maini criminale.

    Regia: Jan de Bont
    79 2
    5.5
  • The Haunting (1999)

    Castelul bântuit

    The Haunting prezintă un experiment realizat de un reputat psiholog. Acesta vrea să studieze îndeaproape frica și alege ca spațiu pentru experiment un conac cu o reputație înfricoșătoare, despre care se spune că este bântuit de spirite malefice.

    Regia: Jan de Bont
    20 0
    5.0
  • Speed 2: Cruise Control (1997)

    Viteza 2: Controlul croazierei

    Atunci când îi ascuzi iubitei adevărata ta identitate, reacția ei ar putea fi dezaprobarea. Când ești membru al trupelor speciale SWAT, s-ar putea chiar să te părăsească.

    Regia: Jan de Bont
    28 0
    3.9
  • Twister (1996)

    Răsucitor

    Casa se dezmembrează bucată cu bucată. O vacă se rotește prin aer. Tractoarele cad din cer precum picăturile de ploaie. O cisternă de 7 tone, plină cu benzină, se transformă într-o adevărată bombă. Tornada se apropie de tine cu o viteză de 500 km/h

    Regia: Jan de Bont
    22 2
    6.5
  • Speed (1994)

    Viteză

    Daca Jack, politist al trupelor speciale, nu se afla in autobuzul in care un maniac a pus o bomba, aceasta ar fi putut exploda. Daca in acelasi autobus, nu s-ar fi aflat si o tanara care sa tina volanul, viata celor din masina ar fi fost in pericol.

    Regia: Jan de Bont
    Oscar-uri:
    74 1
    7.3