Filmele și serialele regizate de Jane Campion

  • Jane Campion

    Jane Campion

    69 de ani
    Data nașterii: 30.04.1954
    Locul nașterii: Wellington, New Zealand
    Oscaruri:
  • The Power of the Dog (2021)

    În ghearele câinilor

    Un fermier dominator, dar carismatic, duce un război de intimidare împotriva noii soții a fratelui său și a fiului ei adolescent, până când secrete ascunse de mult timp ies la iveală.

    Regia: Jane Campion
    Oscar-uri:
    72 20
    6.8
  • Top of the Lake (2013)

    Misterul Lacului

    Serialul lui Jane Campion începe cu personajul femeii-detectiv de la poliția din Sydney - Robin Griffin, întoarsă acasă pentru a fi alături de mama sa aflată pe moarte, doar pentru a avea de-a face cu fiica unui infractor de prin partea locului

    Scenariul: Jane Campion, Gerard Lee
    19 5
    7.4
  • Bright Star (2009)

    Steaua luminoasă

    O dramă romantică ce are la bază idila dintre John Keats, cunoscut și iubit poet al perioadei romantice, și Fanny Brawne, întreruptă brusc de moartea prematură a poetului.

    Regia: Jane Campion
    8 0
    6.9
  • In the Cut (2003)

    În carne vie

    Ryan interpreteaza o femeie singuratica din New York, care descopera partea intunecata a pasiunii, dupa ce a fost implicata intr-o relatie cu un detectiv de la omucideri care investiga o serie de crime petrecute in cartierul ei.

    Regia: Jane Campion
    21 1
    5.4
  • Holy Smoke (1999)

    Focul sacru

    Ruth Baron este o australiancă tânără care, în urma unei călătorii în India, este vrăjită de un guru octogenar și hotărăște să nu se mai întoarcă acasă. Familia ei, disperată, îl angajează pe P.J. Waters, expert în dezlegat farmece.

    Regia: Jane Campion
    2 0
    5.9
  • The Portrait of a Lady (1997)

    Portretul unei doamne

    Jane Campion, ce a regizat si filmul PIANUL, ne prezinta prin acest film, viziunea ei puternica si senzuala asupra excelentei nuvele despre libertate si seductie, scrisa de Henry James. Nicole Kidman joaca rolul lui Isabel Archer, o tanara...

    Regia: Jane Campion
    11 1
    6.2
  • The Piano (1993)

    Pianul

    Acțiunea se desfășoară în Noua Zeelanda a mijlocului de secol nouăsprezece, unde o tânără femeie scoțiana, mută, sosește împreună cu fiica sa pentru a se căsători.

    Regia: Jane Campion
    Oscar-uri:
    21 1
    7.5
  • Regia: Jane Campion
    6 0
    7.4