Filmele regizate de Jason Reitman

  • Jason Reitman

    Jason Reitman

    46 de ani
    Data nașterii: 19.10.1977
    Locul nașterii: Montreal, Canada
  • Ghostbusters: Afterlife (2021)

    Vânătorii de Fantome: Moștenirea

    Jason Reitman ne oferă acest următor capitol din universul "Vânătorilor de fantome". Când o mamă singură și cei doi copii ai ei ajung într-un orășel, încep să descopere legături cu vânătorii de fantome originali.

    Regia: Jason Reitman
    158 11
    7.0
  • The Front Runner (2018)

    Candidatul

    Campania prezidențială din 1988 a senatorului american Gary Hart este grav afectată de implicarea sa într-o scandaloasă poveste de dragoste.

    Regia: Jason Reitman
    22 5
    6.1
  • Tully (2018)

    O comedie despre maternitate, Tully (2018) urmărește viața lui Marlo, o mamă a trei copii care în imposibilitatea de a se ocupa de nou-născutul ei, angajează o bonă cu care va dezvolta rapid o conexiune specială.

    Regia: Jason Reitman
    30 4
    6.9
  • Men, Women & Children (2014)

    Bărbați, femei și copii

    Filmul "Men, Women & Children" (Barbati, Femei si copii) in regia lui Jason Reitman relateaza povestea unui grup de adolescenti din USA dar si a parintilor lor in incercarea de a se adapta la noua epoca tehnologica.

    Regia: Jason Reitman
    7 0
    6.6
  • Labor Day (2013)

    Ziua muncii

    Kate Winslet este Adele, o fostă dansatoare divorțată, fragilă din punct de vedere emoțional și cu inima frântă, care îl crește singură pe fiul ei, Henry. Adele este foarte rar înduplecată de băiatul ei în vârstă de 13 ani să iasă din casă.

    Regia: Jason Reitman
    16 2
    6.9
  • Young Adult (2011)

    Tânăra adultă

    Mariajul lui Mavis, autoare de romane pentru adolescenţi, ajunge la capăt. Divorţată, se întoarce în Minnesota. Acolo crede că îşi va găsi un nou bărbat. De fapt, noul ei bărbat e unul vechi...

    Regia: Jason Reitman
    20 0
    6.3
  • Up in the Air (2009)

    Sus, în aer

    Ryan Bingham e trecut de 40 de ani și călătorește prin toată țara pentru a eficientiza companiile, în principal prin concedierea cât mai multor angajați.

    Regia: Jason Reitman
    22 0
    7.4
  • Juno (2007)

    În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace și de cumpărături, Juno este genul de adolescentă isteață și capabilă să-și trăiască viața după propriile-i reguli

    Regia: Jason Reitman
    Oscar-uri:
    8 2
    7.5
  • Thank You for Smoking (2005)

    Mulțumim că fumați!

    Regia: Jason Reitman
    11 0
    7.5