Filmele regizate de Jaume Collet-Serra

  • Jaume Collet-Serra

    Jaume Collet-Serra

    50 de ani
    Data nașterii: 23.03.1974
    Locul nașterii: Sant Iscle de Vallalta, Provinz Barcelona
  • Black Adam (2022)

    Adam întunecatul

    La aproape 5.000 de ani după ce a primit puterile incredibile ale zeilor antici și a fost întemnițat aproape imediat, Adam Întunecatul este eliberat din mormântul lui și este gata să-și dezlănțuie forma unică de dreptate asupra lumii moderne.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    843 52
    6.2
  • Jungle Cruise (2021)

    Croazieră în junglă

    Frank, care conduce o mică ambarcațiuni, pleacă împreună cu Lily și fratele ei în căutarea Arborelui Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. Cei trei au de înfruntat animale sălbatice, dar și o expediție germană concurentă.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    290 18
    6.6
  • The Commuter (2018)

    Pasager în trenul terorii

    Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    421 33
    6.3
  • The Shallows (2016)

    Din adâncuri

    Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    46 3
    6.3
  • Run All Night (2015)

    Urmărit în noapte

    Un asasin în vârstă este obligat să-și răpească fostul șef ca  să-și protejeze fiul său înstrăinat și familia.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    67 2
    6.6
  • Non-Stop (2014)

    Liam Neeson revine într-un rol de acțiune, de această dată la mare înălțime. Un agent american se îmbarcă la bordul unui avion transatlantic cu destinația Londra. Dar o amenințare este cât se poate de serioasă.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    61 1
    6.9
  • Unknown (2011)

    Necunoscutul

    Un bărbat se trezeşte din comă şi descoperă că identitatea i-a fost furată. Nimeni, nici măcar soţia sa, nu îl crede. Cu ajutorul unui tânăr, eroul încearcă să dezlege misterul şi să dovedească sieşi şi lumii întregi că nu şi-a pierdut minţile.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    61 1
    6.8
  • Orphan (2009)

    Orfana

    John si Kate, un cuplu cu probleme, iau decizia de a infia un copil in speranta ca acesta ii va face sa se simta ca o adevarata familie. In casa lor ajunge astfel Esther, un ghiocel de fetita in varsta de noua ani, pe care cei doi soti ajung...

    Regia: Jaume Collet-Serra
    18 1
    7.0
  • Goal II: Living the Dream (2007)

    Gol! II: Trăind visul

    Dupa ce castiga experienta la FC Newcastle United, Santiago Munez (Becker) primeste o sansa extraordinara in cariera sa, cand este transferat la Real Madrid.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    5 0
    5.8
  • House of Wax (2005)

    Casa de ceară

    Un grup de prieteni se duc la un meci de fotbal. Pe drum ei cad prada unor frati asasini dintr-un mic oras abandonat. In scurt timp descopera ca fratii au creat un joc in jurul atractiei orasului, Casa de ceara. Ucigasii au impanzit orasul cu...

    Regia: Jaume Collet-Serra
    24 2
    5.5