Filmele regizate de Jay Roach

  • Jay Roach

    Jay Roach

    66 de ani
    Data nașterii: 14.06.1957
    Locul nașterii: Albuquerque, New Mexico, USA
  • Coastal Elites (2020)

    Lume bună în vremuri rele

    Filmul spune poveștile contemporane ale unor personaje care își pierd controlul și își revin pe măsură ce se confruntă cu politica, pandemia și cultura.

    Regia: Jay Roach
    0 1
    6.3
  • Bombshell (2019)

    Bombshell: Scandalul

    Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, care a întreținut o atmosferă ostilă față de femei în birourile Fox News.

    Regia: Jay Roach
    Oscar-uri:
    106 9
    6.8
  • All the Way (2016)

    Până la capăt

    Filmul prezintă primul an al președinției lui Lyndon Johnson. După moartea lui Kennedy, Lyndon Johnson depune jurământul, se confruntă cu urmările războiului din Vietnam și încearcă să lanseze proiectul său de lege despre drepturile civile.

    Regia: Jay Roach
    8 3
    7.3
  • Trumbo (2015)

    Trumbo este un scenarist al cărui talent îl plasează în elita de la Hollywood. Cu toate acestea, sprijinul deschis pentru munca organizată și calitatea de membru în Partidul Comunist atrage disprețul personalităților din industria divertismentului

    Regia: Jay Roach
    13 0
    7.4
  • The Campaign (2012)

    Campania

    Cam Brady e obișnuit cu viața de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Deși s-ar părea că are experiență, Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pentru că nimeni nu i s-a mai opus într-o cursă electorală.

    Regia: Jay Roach
    11 0
    6.1
  • Game Change (2012)

    Jocul se schimbă

    Bazat pe cartea scrisă de John Heilemann şi Mark Halperin - „Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime", care detaliază cursa pentru câştigarea scaunului de preşedinte al Americii în 2008.

    Regia: Jay Roach
    8 0
    7.4
  • Dinner for Schmucks (2010)

    Cină pentru fraieri

    Filmul spune povestea lui Tim (Paul Rudd), un director executiv care tocmai a primit o invitaţie la "Cină pentru idioţi", un eveniment lunar organizat de şeful său care promite nişte avantaje directorului care vine însoţit de cel mai mare măscărici.

    Regia: Jay Roach
    13 0
    5.9
  • Recount (2008)

    Alegeri americane

    În acest film regizat de Jay Roach, Kevin Spacey este în fruntea unei distribuții de remarcabile. ”Alegeri americane” prezintă din altă perspectivă povestea celor mai controversate alegeri prezidențiale din istoria Statelor Unite ale Americii.

    Regia: Jay Roach
    2 1
    7.3
  • Meet the Fockers (2004)

    Doi cuscri de coșmar

    Este continuarea filmului de mare succes Un socru de cosmar. De data aceasta, nebunia incepe cand familia Byrnes (Robert de Niro si Blythe Danner) se intalneste cu familia Focker (Dustin Hoffman si Barbra Streisand) pentru prima data...

    Regia: Jay Roach
    36 0
    6.3
  • Acțiunea ne duce pentru început în 1950, când Austin Powers și Dr. Evil erau colegi de clasă și, bineînțeles, rivali... Revenind în zilele noastre, aflăm mai multe despre familia lui Austin Powers și încercările lui de a-l înfrânge pe Dr. Evil.

    Regia: Jay Roach
    17 1
    6.2
  • Meet the Parents (2000)

    Un socru de coșmar

    O tânără face imprudența să-și aducă acasă logonicul ca să-l cunoască pe tatăl său. Dar totul merge din rău în mai rău pentru tânărul Greg Focker. Iar neîndemânarea lui timidă transformă totul în haos.

    Regia: Jay Roach
    41 2
    7.0
  • Mystery, Alaska (1999)

    Hochei în Alaska

    Locuitorii oraselului Mystery din Alaska nu au bucurie mai mare decat meciurile de hochei. Cei care nu sunt jucatori se distreaza, facand galerie echipei. Cand un canal de televiziune propune celor din Mystery un meci intre echipa lor si puternica...

    Regia: Jay Roach
    11 0
    6.7
  • Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)

    Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o

    Dr. Evil descopera un fel de mașină a timpului cu care reușește să ajungă în anul 1969 și să fure libidoul unui spion țăcănit pe nume Austin Powers. Austin este nevoit să se întoarcă și el în același an pentru a-și recupera vitalitatea de altădată.

    Regia: Jay Roach
    13 2
    6.6
  • Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

    Austin Powers și organizația secretă

    În 1969, după ce și-a pierdut aproape toți agentii, dr. Evil îi întinde o cursă lui Austin Powers, dar ca să nu fie prins de agent, apelează la criogenie. Austin optează pentru același procedeu.

    Regia: Jay Roach
    11 2
    7.0