Filmele regizate de Jean Girault

  • Jean Girault

    Jean Girault

    Data nașterii: 09.05.1924
    Decedat: 24.07.1982 (58 de ani)
  • The Gendarme and the Gendarmettes (1982)

    Jandarmul și jandarmerițele

    De această data, Cruchot și gașca sa inabilă se mută într-o nouă clădire. Pe lângă echipamente de logistică de ultimă generație, lor li se vor repartiza și patru tinere jandarmițe-ucenice, dornice de acumulări de noi cunoștințe.

    Regia: Jean Girault
    47 0
    6.2
  • The Cabbage Soup (1981)

    Supă de varză

    Claude (Louis de Funès) e un țăran bătrân care locuiește la țară împreună cu vechiul său prieten Francis (Jean Carmet). Cei 2 trăiesc într-un stil rural în comparație cu restul lumii care s-a modernizat. Stau tot timpul beți și mănâncă supă de varză

    Regia: Jean Girault
    15 0
    6.5
  • The Miser (1980)

    Avarul

    Filmul este o adaptare după piesa lui Moliere, în care Louis de Funes face un rol magistral interpretându-l pe Harpagon, un veritabil Hagi Tudose franțuzesc, care fuge de la biserică pentru a nu fi nevoit să contribuie la cutia milei.

    Regia: Louis de Funès, Jean Girault
    40 0
    6.6
  • The Gendarme and the Creatures from Outer Space (1979)

    Jandarmul și extratereștrii

    Inspectorul Cruchot trebuie sa ii salveze pe rezidenții din St. Tropez de o invazie a unor extratereștrii. Pentru că sunt identici oamenilor, jandarmii trebuie să bată în pieptul suspecților și să constate dacă sună asemeni unor canistre goale.

    Regia: Jean Girault
    45 3
    6.2
  • Regia: Jean Girault
    1 0
    5.4
  • Jo (1971)

    Inegalabilul comic Louis de Funes il interpreteaza pe Antoine Brisebard cel care il omoara din greseala pe domnul Jo. Dar odata cu aparitia in scena a inspectorului de politie (Michel Galabru) isi da seama ca a omorat pe altcineva...

    Regia: Jean Girault
    17 1
    7.1
  • The Gendarme Takes Off (1970)

    Jandarmul la plimbare

    Timpul a trecut. Toata gasca de la cea mai faimoasa si stangace sectie de politie din Franta a fost scoasa la pensie. Asa ca nervosul Cruchot se plictiseste la palatul sotiei sale putred de bogate, jinduind la ceva actiune, ca in vremurile bune.

    Regia: Jean Girault
    48 0
    6.5
  • The Gendarme gets married (1968)

    Jandarmul se însoară

    Cand totul parea a merge pe roze pentru machiavelicul Cruchot el isi va gasi nasul in momentul in care se va insura in pripa cu aleasa inimii sale. Aceasta este materialista pana in panzele albe si ahtiata dupa atentia celor din jur.

    Regia: Jean Girault
    41 0
    6.8
  • The Exchange Student (1967)

    Marile vacanțe

    Charles Bosquier (Louis de Funes) este directorul unei scoli internat, foarte exigent cand vine vorba de disciplina. Din pacate, cu toata vigilenta sa, nu reuseste sa-si stapaneasca nici fiul si nici pe ceilalti elevi.

    Regia: Jean Girault
    37 1
    6.5
  • Le gendarme à New York (1965)

    Jandarmul la New York

    Louis de Funees, maestrul umorului gestual si involuntar, il joaca din nou pe inepuizabilul inspector al politiei franceze, Cruchot, trimis de data aceasta tocmai la New York pentru a-si reprezenta sectia la Conventia Internationala a Politiei.

    Regia: Jean Girault
    46 0
    6.4
  • Faites sauter la banque! (1964)

    Sa jefuim banca!

    Urmand recomandarile directorului bancii, Victor Garnier isi pierde toate economiile. Dar ii vine o idee geniala: sa jefuiasca banca pentru a-si recupera bunurile, sapand un tunel din pivnita lui pana la seif, cu ajutorul intregii familii.

    Regia: Jean Girault
    12 0
    6.7
  • The Troops of St. Tropez (1964)

    Jandarmul din St. Tropez

    Louis de Funes il interpreteaza pe inspectorul Cruchot care, dupa lungi lupte, este avansat in functie. Pentru a sarbatori fericitul eveniment el isi ia fiica si purced amandoi spre paradis.

    Regia: Jean Girault
    45 1
    7.1
  • Regia: Jean Girault, Philippe de Broca, Jacques Pinoteau
    14 2
    5.9
  • Squeak-squeak (1963)

    Domnul Monestier poseda o avere frumusica, pe care sotia, adorabila Cynthia, si fiica, nabadaioasa Patricia, se ocupa sa o toace. Dar, dupa dezastrul provocat de incheierea unei afaceri proaste - cum s-a dovedit a fi vinderea actiunilor pentru o...

    Regia: Jean Girault
    12 2
    6.5