Filmele regizate de Jean-Jacques Annaud

  • Jean-Jacques Annaud

    Jean-Jacques Annaud

    80 de ani
    Data nașterii: 01.10.1943
    Locul nașterii: Juvisy-sur-Orge, Essonne, France
  • Notre-Dame on Fire (2022)

    Incendiul de la Notre-Dame

    Lungmetrajul lui Jean-Jacques Annaud, reconstituie oră de oră realitatea incredibilă a evenimentelor din 15 aprilie 2019 când catedrala a suferit cel mai important dezastru din istoria sa. Și cum femeile și bărbații își vor pune viața în pericol...

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    6 1
    6.5
  • Wolf Totem (2015)

    Ultimul lup

    În 1967 un tânăr student din Beijing, Chen Zhen, este trimis să trăiască alături de păstorii nomazi din Mongolia pentru a-i educa. Aflat aici, Chen Zhen învață despre păstori și legătura pe care o au cu lupii, o legătură ce este amenințată.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    6 0
    6.6
  • Day of the Falcon (2011)

    Aurul negru

    Efectele negative pe care le are asupra a doi emiri rivali exploatarea resurselor petroliere dintr-o fasie de terenÎ ce desparte teritoriile pe care le guverneaza fiecare si asupra careia au convenit cu 15 ani in urma sa o considere regiune neutra.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    20 1
    6.6
  • Two Brothers (2004)

    Doi frați

    În adâncul junglei, printre ruinele templelor, se nasc doi pui de tigru. Unul este timid si blând, celălalt, curajos si îndrăznet. Ei duc oviată lipsită de griji, până într-o zi când sunt prinsi si despărtiti.Se vor regăsi și se vor întoarce acasă?

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    11 0
    7.0
  • Enemy at the Gates (2001)

    Inamicul e aproape

    În vreme ce armatele germană și rusă se înfruntă, Vassili, trăgător de elită, își pândește dușmanii. Vanitatea îl împinge într-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig, cei doi găsindu-se antrenați într-o luptă cu caracter personal.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    100 0
    7.5
  • Seven Years in Tibet (1997)

    Șapte ani în Tibet

    Harrer e un spirit dornic de aventură, dornic de a încerca cele mai puternice senzații. Dorința de cucerire a muntelui Himalaya îl fac să uite de tot ceea ce lasă în urmă. Nu bănuiește însă că, odată ajuns la capătul lumii, călătoria lui abia începe.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    41 0
    7.1
  • Wings of Courage (1996)

    Pe aripile curajului

    Nota regizorului Claude Lelouch Le Courage d’Aimer este filmul pe care am vrut sa-l fac inca de la inceput. Dar cum lucrurile nu se petrec niciodata asa cum ti le imaginezi si cum cinematograful este deseori o asociere de idei bune si rele, abia...

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    0 0
    6.4
  • The Lover (1992)

    Amantul

    Vietnamul francez, 1929. O tânără dintr-o familie cu probleme financiare se întoarce acasă. Pe drum, cunoaște un chinez bogat. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste care depășește barierele de rasă și cultură... Povestea sensibilă,...

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    32 5
    6.8
  • The Bear (1988)

    Ursul

    O poveste tulburătoare a puiului de urs Douce ce învață să supraviețuiască ajutat de prietenul său Bart- ursul Grizzly. Cu vânătorii pe urmele lor, cei doi urși pornesc într-o aventură palpitantă.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    20 0
    7.7
  • The Name of the Rose (1986)

    Numele trandafirului

    După moartea misterioasă a unui călugăr dintr-o mănăstire izolată, în interiorul acesteia, din teama, ignoranța și prejudecățile anului 1327 ia naștere zvonul că sfârșitul lumii se apropie.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    42 0
    7.7
  • Quest for Fire (1981)

    Războiul focului

    Povestea a trei lideri ai unor triburi din preistorie care pleaca in cautarea unei noi surse de foc...

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    Oscar-uri:
    2 2
    7.3
  • Hothead (1979)

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    2 0
    7.2
  • Regia: Jean-Jacques Annaud
    Oscar-uri:
    1 0
    6.8