Filmele regizate de Jérôme Salle

  • Jérôme Salle

    Jérôme Salle

    56 de ani
    Data nașterii: 11.05.1967
    Locul nașterii: Paris, France
  • Kompromat (2022)

    Un diplomat francez care lucrează în Siberia este arestat pentru deținerea de pornografie infantilă și aruncat în închisoare. Inspirat din fapte reale, filmul urmărește încercările eroului de a evada, în condițiile în care guvernul propriei țări...

    Regia: Jérôme Salle
    21 3
    6.4
  • The Odyssey (2016)

    Odiseea

    The Odyssey prezintă 30 de ani din viața căpitanului Cousteau, faimosul explorator, inventator și cineast. Personaj extrem de carismatic și un bun lider de opinie, Cousteau nu a fost lipsit de defecte, în special în ceea ce privește viața de familie.

    Regia: Jérôme Salle
    10 3
    6.6
  • Zulu (2013)

    Acțiunea are loc într-o Africa de Sud trăind cu amintirea Apartheid-ului, acolo unde mahalale sărace se întâlnesc cu cartiere selecte. Polițiștii Brian (Orlando Bloom) și Ali (Forest Whitaker) au parte de provocarea vieții în timpul unei patrule.

    Regia: Jérôme Salle
    1 1
    6.7
  • Largo Winch II (2011)

    Conspirația din Birmania

    Propulsat la căpetenia grupului W după decesul tatălui lui adoptiv, Largo decide, spre surprinderea tuturor, să-l vândă ca să creeze o fundaţie umanitară. Dar în ziua semnăturii, este acuzat de crime împotriva umanităţii de un martor misterios.

    Regia: Jérôme Salle
    21 1
    6.1
  • Nerio Winch e găsit înecat. Crima ridică multe semne de întrebare de vreme ce Nerio este CEO-ul puternicului W Grup. Cine va moșteni toată averea din moment ce Nerio n-a avut familie? Un secret iese la iveală din trecutul întunecat al capitalistului.

    Regia: Jérôme Salle
    20 3
    6.4
  • In Paris, atat politia cat si mafia ruseasca sunt pe urmele unui hot, Zimmer. Nimeni nu stie insa ca acesta are o fata si o voce noua, in urma unei operatii estetice. Singura posibilitate de a da de urma lui este urmarirea iubitei acestuia.

    Regia: Jérôme Salle
    6 1
    6.5