Filmele regizate de Jim Sheridan

  • Jim Sheridan

    Jim Sheridan

    75 de ani
    Data nașterii: 06.02.1949
    Locul nașterii: Dublin, Ireland
  • Regia: Jim Sheridan
    51 8
    6.7
  • Dream House (2011)

    Casa de vis

    Will (Daniel Craig) se muta împreună cu soţia sa, Libby (Rachel Weisz) şi cu cele 2 fetiţe ale sale într-un orăşel izolat . Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viaţă, cînd descoperă îngroziţi că noul lor cămin a fost scena unei crime.

    Regia: Jim Sheridan
    11 3
    6.0
  • Brothers (2009)

    Fratele dispărut

    Atunci când Sam este trimis într-o misiune în Afghanistan, este de datoria fratelui său mai mic să aibă grijă de bunăstarea lui Grace și a celor două nepoate, deși în trecut făcuse închisoare și era considerat un fel oaia neagră a familiei

    Regia: Jim Sheridan
    20 1
    7.1
  • Get Rich or Die Tryin' (2005)

    Îmbogățește-te sau mori încercând

    În filmul său de debut, superstarul hip-hop Curtis „50 Cent” Jackson explodează pe ecran în această puternică dramă urbană a aclamatului regizor Jim Sheridan (In America). Supravietuind unui schimb de focuri aproape fatal, Marcus (50 Cent)...

    Regia: Jim Sheridan
    11 0
    5.5
  • In America (2002)

    În America

    In linii mari, povestea unei familii de irlandezi care se mut

    Regia: Jim Sheridan
    6 1
    7.7
  • The Boxer (1998)

    Boxerul

    Dupa 14 ani de inchisoare, Danny revine in Belfast. Se reintalneste cu fosta sa iubita. Cei doi incearca sa-si reia relatia insa toata lumea este impotriva lor. Singurul loc in care Danny se simte ca acasa este ringul de box.

    Regia: Jim Sheridan
    5 0
    7.0
  • In the Name of the Father (1993)

    În numele tatălui

    Un tanar e fortat sa semneze o declaratie prin care recunoaste a fi autorul unui atentat cu bomba in care au murit multi oameni nevinovati, si ca este membru IRA. Din acel moment familia lui este intemnitata.

    Regia: Jim Sheridan
    22 1
    8.1
  • The Field (1990)

    Câmpul dragostei

    Irlanda, 1930. Un barbat, care a transformat un teren inchiriat intr-o proprietate cu potential, apropape ca innebuneste cand vaduva care il detine decide sa-l vanda la licitatie.

    Regia: Jim Sheridan
    7 0
    7.3
  • My Left Foot (1989)

    Piciorul meu stâng

    Povestea lui Cristy Brown e o poveste a triumfului asupra nenoricirilor vietii. Piciorul meu stang este o pelicula extraordinara bazata pe povestea reala a unui barbat inzestrat cu o nesecata dragoste de viata si pasiune pentru tot ceea ce ofera ea.

    Regia: Jim Sheridan
    Oscar-uri:
    12 0
    7.8