Filmele regizate de Joe Nussbaum

  • Joe Nussbaum

    Joe Nussbaum

    51 de ani
    Data nașterii: 10.01.1973
    Locul nașterii: Saint Louis Park, Minnesota
  • Upside-Down Magic (2020)

    Magie cu Susul în Jos

    Nory, de 13 ani, și cea mai bună prietenă a ei, Reina, au intrat la Academia Sage pentru Studii Magice, iar magia ciudată a lui Nory o duce într-o clasă de ciudați pentru cei cu Magia cu Susul în jos, știuți și ca MSJ! În timp ce mulți cred că...

    Regia: Joe Nussbaum
    1 0
    5.4
  • Prom (2011)

    Balul de Absolvire

    Nova Prescott va fi protagonista acelei poveşti clasice în care opusurile se atrag. Ea vrea să organizeze un bal perfect. Toate problemele vor începe atunci când se va îndrăgosti tocmai de băiatul care stătea în calea planurilor sale.

    Regia: Joe Nussbaum
    5 0
    5.4
  • Sydney White (2007)

    Sydney White și cei șapte tocilari

    Sydney, abia intrată la colegiu, merge la sediul frăției din care a făcut parte mama sa. Când vede că frăția nu mai are prestanța de odinioară, își găsește cămin alături de șapte tocilari, ținta batjocurilor întregului colegiu.

    Regia: Joe Nussbaum
    7 0
    6.2
  • The Naked Mile (2006)

    Plăcinta americană: Cursa nudiștilor

    Filmul prezinta aventurile familiei Stifler. Acum in centru atentiei este Erik Stifler. Acesta reuseste sa-si convinga iubita sa-l lase sa plece cu prietenii la varul sau Adam, unde spera sa aiba aventuri iesite din comun, specifice adolescentilor. 

    Regia: Joe Nussbaum
    11 0
    5.1
  • Sleepover (2004)

    Razbunare in pijamale

    In vara de dinaintea primului lor an la liceu, Julie organizeaza o petrecere in pijamale cu Hannah, Nancy si Farrah. In trei, ele ajung sa traiasca aventura vietilor lor în incercarea de a scapa o data pentru totdeauna de reputatiza lor.

    Regia: Joe Nussbaum
    3 0
    5.3
  • Regia: Joe Nussbaum
    0 0
    7.6