Filmele regizate de Joel Schumacher

 • Joel Schumacher

  Joel Schumacher

  Data nașterii: 28.08.1939
  Decedat: 22.06.2020 (80 de ani)
 • Trespass (2011)

  Ostatici

  Soţii Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al oraşului şi au seiful din interiorul locuinţei plin cu bani, motiv pentru care au investit în sisteme moderne de securitate. Dar, sunt ei cu adevărat în siguranţă?

  Regia: Joel Schumacher
  14 1
  5.3
 • Twelve (2010)

  Doisprezece

  Un tânăr dealer de droguri priveşte neputincios cum viaţa lui care, de altfel, funcţiona ca unsă este distrusă de un eveniment tragic. Dupa ce vărul lui este ucis, prietenul lui cel mai bun este acuzat şi arestat pentru crimă

  Regia: Joel Schumacher
  2 0
  5.6
 • Blood Creek (2009)

  Pârâu de sânge

  Un bărbat împreună cu fratele lui pornesc într-o misiune de răzbunare, dar cad într-o cursă înspăimântătoare, trezindu-se în mijlocul unui experiment ocult ce datează din vremea celui de-al Treilea Reich.

  Regia: Joel Schumacher
  6 1
  5.3
 • The Number 23 (2007)

  Numărul 23

  Protagonistul descopera o carte ciudata intitulata The Number 23. Pe masura ce o citeste, el devine din ce in ce mai convins ca intamplarile din carte sunt bazate pe propria lui viata. Obsesia sa pentru numarul 23 incepe sa-l chinuie.

  Regia: Joel Schumacher
  18 0
  6.4
 • The Phantom of the Opera (2004)

  Fantoma de la operă

  Vocea lui o cheama, sustinandu-i talentul extraordinar din ungherele intunecoase ale Operei, unde corista inocenta Christine Daae (EMMY ROSSUM) si-a gasit un camin. Numai profesoara de balet, Madame Giry (MIRANDA RICHARDSON), stie ca misteriosul...

  Regia: Joel Schumacher
  14 1
  7.2
 • La mijlocul anilor '90, Dublin era un teritoriu al violenţei şi al bandelor de traficanţi de droguri. Cel mai temut adversar al baronilor drogurilor nu este poliţia, ci o ziaristă pe nume Veronica Guerin (Cate Blanchett).

  Regia: Joel Schumacher
  10 1
  6.9
 • Bad Company (2002)

  Dublura

  Cand un agent CIA aflat in misiune este asasinat chiar inainte de a termina o ancheta legata de trafic de arme nucleare, CIA-ul se vede nevoit sa-i gaseasca un inlocuitor. Singura speranta ar fi fratele geaman al agentului asasinat.

  Regia: Joel Schumacher
  36 2
  5.6
 • Phone Booth (2002)

  Cabina telefonică

  Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, îi poate chiar pune capăt. Agentul de publicitate Stu Sheppard este sechestrat într-o cabină telefonică de un necunoscut care îl amenintă că îl va împusca dacă închide telefonul.

  Regia: Joel Schumacher
  18 0
  7.0
 • Tigerland (2000)

  Ținutul tigrilor

  In 1971, un pluton de recruti soseste la Fort Polk pentru antrenamente speciale pentru razboiul din Vietnam. Anxietatea si problemele morale care apar in randul soldatilor nu se datoreaza unui pericol iminent, ci doar anticiparii crimelor si mortii.

  Regia: Joel Schumacher
  11 0
  7.0
 • Flawless (1999)

  Doi oameni perfecți

  Walt este un fost polițist care este foarte nemulțumit de vecinii săi ciudați, printre care și mulți travestiți. Scandalul iscat într-o noapte de către unul dintre vecini îi provoacă un accident vascular care îl lasă pe jumătate paralizat.

  Regia: Joel Schumacher
  9 0
  6.5
 • 8MM (1999)

  8MM - Opt milimetri

  Tom Welles e un detectiv particular specializat în tehnici de supraveghere, dar activitatea lui e departe de ceea ce şi-ar dori. Are un birou modest, unde rezolvă doar cazurile de infidelitate, şi duce o existenţă în aşteptarea marii lovituri.

  Regia: Joel Schumacher
  23 2
  6.5
 • Batman & Robin (1997)

  Batman și Robin

  Dl. Freeze (Schwarzenegger) vrea să condamne orașul Gotham la o iarnă fără sfârşit. Între timp, seducătoarea şi vicleana Poison Ivy (Uma Thurman) încearcă să bage strâmbe între Batman (George Clooney) şi Robin (Chris O’Donnell).

  Regia: Joel Schumacher
  30 2
  3.8
 • A Time to Kill (1996)

  Vremea răzbunării

  Daca un tata negru ucide violatorii albi ai fetitei lui de 10 ani, daca oroarea se intimpla intr-un stat american din Sud si daca, pe deasupra, reinvie pornirile rasiste, atunci acesta nu este un proces obisnuit. Deci, vinovat sau nevinovat?

  Regia: Joel Schumacher
  40 0
  7.5
 • Batman Forever (1995)

  Batman pentru totdeauna

  Cavalerul Intunecat din Gotham City se confrunta in aceasta a treia transpunere cinematografica a fascinantei povesti a lui Batman (Val Kilmer) cu doua personaje infame: Two Face (Tommy Lee Jones) si Riddler (Jim Carrey).

  Regia: Joel Schumacher
  31 0
  5.4
 • The Client (1994)

  Clientul

  Mark Sway, un pusti de 11 ani, e martorul unei sinucideri si cu acest prilej cel care afla un secret ucigator. Urmarit de Mafie, F.B.I. si procuratura, isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata.

  Regia: Joel Schumacher
  29 1
  6.8