Filmele regizate de Joel Schumacher

  • Joel Schumacher

    Joel Schumacher

    Data nașterii: 29.08.1939
    Decedat: 22.06.2020 (80 de ani)
  • Trespass (2011)

    Ostatici

    Soţii Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al oraşului şi au seiful din interiorul locuinţei plin cu bani, motiv pentru care au investit în sisteme moderne de securitate. Dar, sunt ei cu adevărat în siguranţă?

    Regia: Joel Schumacher
    17 1
    5.3
  • Twelve (2010)

    Doisprezece

    Un tânăr dealer de droguri priveşte neputincios cum viaţa lui care, de altfel, funcţiona ca unsă este distrusă de un eveniment tragic. Dupa ce vărul lui este ucis, prietenul lui cel mai bun este acuzat şi arestat pentru crimă

    Regia: Joel Schumacher
    4 0
    5.6
  • Blood Creek (2009)

    Pârâu de sânge

    Un bărbat împreună cu fratele lui pornesc într-o misiune de răzbunare, dar cad într-o cursă înspăimântătoare, trezindu-se în mijlocul unui experiment ocult ce datează din vremea celui de-al Treilea Reich.

    Regia: Joel Schumacher
    8 1
    5.3
  • The Number 23 (2007)

    Numărul 23

    Protagonistul descopera o carte ciudata intitulata The Number 23. Pe masura ce o citeste, el devine din ce in ce mai convins ca intamplarile din carte sunt bazate pe propria lui viata. Obsesia sa pentru numarul 23 incepe sa-l chinuie.

    Regia: Joel Schumacher
    20 0
    6.4
  • The Phantom of the Opera (2004)

    Fantoma de la operă

    Vocea lui o cheama, sustinandu-i talentul extraordinar din ungherele intunecoase ale Operei, unde corista inocenta Christine Daae (EMMY ROSSUM) si-a gasit un camin. Numai profesoara de balet, Madame Giry (MIRANDA RICHARDSON), stie ca misteriosul...

    Regia: Joel Schumacher
    20 1
    7.2
  • La mijlocul anilor '90, Dublin era un teritoriu al violenței și al bandelor de traficanți de droguri. Cel mai temut adversar al baronilor drogurilor nu este poliția, ci o ziaristă pe nume Veronica Guerin (Cate Blanchett).

    Regia: Joel Schumacher
    11 1
    6.8
  • Bad Company (2002)

    Compania rea

    Cand un agent CIA aflat in misiune este asasinat chiar inainte de a termina o ancheta legata de trafic de arme nucleare, CIA-ul se vede nevoit sa-i gaseasca un inlocuitor. Singura speranta ar fi fratele geaman al agentului asasinat.

    Regia: Joel Schumacher
    46 4
    5.6
  • Phone Booth (2002)

    Cabina telefonică

    Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, îi poate chiar pune capăt. Agentul de publicitate Stu Sheppard este sechestrat într-o cabină telefonică de un necunoscut care îl amenintă că îl va împusca dacă închide telefonul.

    Regia: Joel Schumacher
    21 0
    7.1
  • Tigerland (2000)

    Ținutul tigrilor

    In 1971, un pluton de recruti soseste la Fort Polk pentru antrenamente speciale pentru razboiul din Vietnam. Anxietatea si problemele morale care apar in randul soldatilor nu se datoreaza unui pericol iminent, ci doar anticiparii crimelor si mortii.

    Regia: Joel Schumacher
    15 0
    6.9
  • Flawless (1999)

    Doi oameni perfecți

    Walt este un fost polițist care este foarte nemulțumit de vecinii săi ciudați, printre care și mulți travestiți. Scandalul iscat într-o noapte de către unul dintre vecini îi provoacă un accident vascular care îl lasă pe jumătate paralizat.

    Regia: Joel Schumacher
    9 1
    6.4
  • 8MM (1999)

    Tom Welles e un detectiv particular specializat în tehnici de supraveghere, dar activitatea lui e departe de ceea ce și-ar dori. Are un birou modest, unde rezolvă doar cazurile de infidelitate, și duce o existență în așteptarea marii lovituri.

    Regia: Joel Schumacher
    24 2
    6.6
  • Batman & Robin (1997)

    Batman și Robin

    Dl. Freeze (Schwarzenegger) vrea să condamne orașul Gotham la o iarnă fără sfârşit. Între timp, seducătoarea şi vicleana Poison Ivy (Uma Thurman) încearcă să bage strâmbe între Batman (George Clooney) şi Robin (Chris O’Donnell).

    Regia: Joel Schumacher
    35 3
    3.8
  • A Time to Kill (1996)

    O vreme pentru a ucide

    Daca un tata negru ucide violatorii albi ai fetitei lui de 10 ani, daca oroarea se intimpla intr-un stat american din Sud si daca, pe deasupra, reinvie pornirile rasiste, atunci acesta nu este un proces obisnuit. Deci, vinovat sau nevinovat?

    Regia: Joel Schumacher
    48 0
    7.5
  • Batman Forever (1995)

    Batman pentru totdeauna

    Cavalerul Intunecat din Gotham City se confrunta in aceasta a treia transpunere cinematografica a fascinantei povesti a lui Batman (Val Kilmer) cu doua personaje infame: Two Face (Tommy Lee Jones) si Riddler (Jim Carrey).

    Regia: Joel Schumacher
    35 0
    5.4
  • The Client (1994)

    Clientul

    Mark Sway, un pusti de 11 ani, e martorul unei sinucideri si cu acest prilej cel care afla un secret ucigator. Urmarit de Mafie, F.B.I. si procuratura, isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata.

    Regia: Joel Schumacher
    35 1
    6.7